Šokantno: Marina Visković konačno priznala zašto odlaže svadbu!

Autor: Blic.rs

Zabava

15.04.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicica Marina Visković i njen izabranik Mirko Vučković već godinama planiraju da se venčaju, ali im to nikako ne polazi za rukom. Kako pevačica tvrdi nema veliku želju da se uda i smatra da joj to nije toliko važno, ali zato želi da se ostvari kao majka.

RepublikaFoto: instagram.com/marina_viskovic_official
Želim što pre da posatnem majka! Marina Visković otkrila svoje želje!

Viskovićeva je otkrila da joj je proradio majčinski instikt i da bi veoma volela da rodi dete jer je već u tridesetim godinama, a da ako i dođe do svadbe to će biti jedna velika žurka kao i da joj to nije toliko sada bitno.

-  Kod nas se to nikada ne zna. Imali smo planove, ali to odlažemo jer mi zaista nije važno. Nisam tip koji o tome mašta. Mirko mi kaže:"Ajde makar žurku da napravimo". Poznavajući nas, to će biti luda žurka - rekla je Marina, i priznala da bi volela da postane majka:

Foto: printscreen/instagram
Možda im se beba desi pre svadbe... Marina i Mirko

- U 30-im godinama sam i probudio mi se majčinski instinkt. Bićemo srećni ako se to dogodi, ali mislim da je to negde svakome od nas zapisano kada će biti - kaže pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading