Tony Cetinski sprema koncert na stadionu Tašmajdan!

Autor:

Zabava

17.04.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od kultnih muzičkih mesta, koje je ugostilo neke od najvećih muzičara sveta, spremno je za još jednog velikana i sjajnog pevača.

Foto: Paolo Gentilini
Toni Cetinski...

Toni Cetinski 22 juna sa svojim bendom i gostima staće na pozornicu, legendarnog stadiona Tašmajdan u okviru turneje "Samo ljubav"

Poznata je obostrana ljubav Tonya sa našom publikom koja je to dokazala ne samo sjajnim koncertima , već muzičkim spektaklima u prepunoj Kombank Areni ili prošle godine u Sava centru.

Za Tonijeve koncerte uvek se traži više jer je poznato da uvek ostavlja srce na bini, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta na Tašmajdanu.

Muzički genije koji sjajno vlada scenom, fanove uvijek oduševi nečim novim, a za ovaj prostor i koncert je posebno nadahnut. Atmosfera kojom mu publika vraća, godine truda, uvek dolazi do izražaja, koja se kasnije dugo prepričava.

Foto: Paolo Gentilini
Cetinski...

Kada se sve upotpuni novim albumom 'Kao u snu', kao najiščekivanijim i najprodavanijim izdanjem u Srbiju prethodne godine kao i Mac nagradi ove godine za najboljeg pevača regiona dovoljan je dokaz da je Toni čovek koga svi prosto obožavaju.

Trideset godina karijere na koncertnom spektaklu kakav se retko viđa, Toni Cetinski 22 juna stadion Tašmajdan!

Karte su već u prodaji na prodajnim mestima Tickets vision (ex Eventim) i DD tikets-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading