Poznata folkerka napadnuta nožem!

Autor: telegraf.rs

Zabava

17.04.2019

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Maletić napadnuta je prethodne noći u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio! Kako piše jedan portal, sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na BN televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čoveku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu. Međutim, tokom vožnje, Sanju su poslovni saradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mestu.

RepublikaFoto: instagram.com/sanja_maletic_official
Sanja Maletić...

Sanja je taksisti saopštila da je došlo do promene krajnjeg odredišta nakon čega je usledila stravična drama. Kako kaže izvor, čovek je počeo da urla, psuje i da preti, a onda je ničim izazvan izvadio nož i nastavio da preti. Kako je naglo zakočio, Sanja je otvorila vrata kako bi izašla iz vozila, ali je čovek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, a policiju su pozvali ljudi iz prodavnice pored mesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Maletic Official (@sanja_maletic_official) on Apr 8, 2019 at 9:28am PDT

 

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na lice mesta i Sanja i čovek koji je vozio taksi vozilo sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvesta, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Kako se nezvanično saznaje, vožač taksija koji je izazvao incident iste noći je procesuiran, a sada se oglasila i pevačica, koja je potvrdila da je napadnuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BN TV #bn tv.

A post shared by Sanja Maletic Official (@sanja_maletic_official) on Mar 20, 2019 at 1:46pm PDT

 

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji je usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah Hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - kaže Sanja.

Pevačica je potvrdila saznanja za to kako je došlo do incidenta, ali kaže da ništa više od toga ne sme da priča, jer ne želi da se meša u posao policije.

- Najpoštenije je da pozovete stanicu policije u Bijeljini... Ja to ne bih posmatrala kao jednu branšu, da ne generalizujemo sve taksiste. Bogu hvala i za mene i za tog čoveka što nisam povređena. To je sve što mogu da kažem - zaključila je Sanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading