Ne kupuje samo Anastasija kod Kineza: Evo koja poznata pevačica još obilazi ove radnje!

Autor: Svet.rs

Zabava

21.04.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku protekle nedelje veliku pažnju javnosti izazvala je činjenica da Anastasija Ražnatović pazari stvari u jednoj kineskoj robnoj kući, a sada je paparaco Sveta zabeležio još jedan sličan slučaj.

RepublikaFoto: Promo/Pink.rs
Anastasija Ražnatović...

Reč je o Gordani Džehverović koja je kupovala materijale za odeću koju planira da šije za svoju ćerku Teodoru, a njen izbor su upravo bili Kinezi.

Kako ona šije većinu kostima koje njena ćerka nosi na nastupima, mnoge je začudilo što ne koristi neke kvalitetnije materijale, ali Goca je imala spreman odgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Goca i Teodora...

- Tačno je. Bila sam sa sinom u Kineskom tržnom centru. Idem stalno tamo i u nekoliko dobrih radnji uzimam pozamanteriju, te trakice, dugmiće, kristale. Kupujem neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Otkako je odlučila da se bavi pevanjem ja joj šijem sve i nemam problem da nešto kupim kod Kineza - iskrena je bila Goca.

- Mi smo oduvek bile skromne i Teodora nema problem da nosi nešto što je kupljeno kod Kineza - zaključila je gospođa Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
anonimno

21.04.2019 20:07

jao nedo bog da kupis nesto kod kineza

Đurđe

21.04.2019 20:39

U mom gradu nema gde da se kupi pozamanterija, te trakice, dugmići, kristali i neki dobri materijali za šivenje haljina i kombinezona.