Kija Kockar progovorila o pretnji bombom, pa poslala jasnu poruku!

Autor:

Zabava

22.04.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina progovorila o pretnji koju je dobila od jednog novinara i otkrila je da se ničega ne boji i da će ići u Sarajevo.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija se ne plaši pretnji...

Kocareva je istakla da je njegove pretnje nisu ni malo uplašile, kao i da če nadležni organi reagovati i pobrinuti se za čoveka zbog lažnih optužbi, a i pretnji koje joj je uputio. 

- Ja se ne bojim, ali sve može da utiče na druge ljude. Da mi neko preti bombom - rekla je Kristina.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Javna pretnja Kiji Kockar...

- Mene nazivati nacionalistom, pojavili su neki tviteti gde sam ja navodno napisala nešto protiv drugih nacija. Ja sam to demantovala, a onda me je on napao. To je novinar i treba da ima neku etiku, a on meni preti da ne smem doći u Sarajevo. I te kako mogu doći u Sarajevo, tamo imam mnogo prijatelja- rekla je Kija i dodala da je njen celi život demanti lažnih tvitova.

- Živele sam dve godine u Abu Dabiju, moje dve kume su polumuslimanke, moje celo društvo je mešano. Moje sve drugarice su iz Sarajeva muslimanke, nemam nijednu Srpkinju drugaricu koja je iz Sarajeva. Družim se sa njima, ja sam radila sa 160 nacija - rekla je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milenko

22.04.2019 09:56

Svuda ima ludaka.

Odgovori 12 1
psihijatar

26.04.2019 16:07

Ali i dalje nisi operisala donju vilicu...a i uši su ti još uvek klempave, iako si ih operisala :)