Tanja Savić ne štedi, izabrala kuću od milion evra u luksuznom kraju!

Autor:

Zabava

22.04.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić izabrala je kuću u luksuznom naselju za koju je odvojila veliku sumu novca.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dejan

Naime, Tanja sa suprugom Dejanom rešila da kupi kuću na Senjaku. Bračni par već ima kuću u Australiji, pa su se odlučili za još jednu nekretninu. Pevačica je odlučila za elitno naselje, jer smatra da je dobro za porodicu. Supružnici su izabrali veliku i modernu kuću koja se nalazi uz samu šumu, a novi dom će ih koštati oko milion evra, za šta su oni odvojli gotovinu.  Jedna od najlepših pevačica "Zvezda Granda" je rešila da se ozbiljno posveti pevačkoj karijeri, kao i da svoju publiku iznenadi sa novim pesmama.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja se seli na Senjak

- Svidela joj se jedna kuća uz samu šumu, ali njen suprug ne želi tu već drugu, moderniju, koja je u blizini Tanjinih koleginica Jelene i Maje - otkrio je izvor za "Svet". Cene kuća izuzetno su visoke, koštaju nešto manje od milion evra, ali Tanja i Dušan oko toga ne prave problem. Planiraju da plate u kešu, samo još ne mogu da dogovore koju će kuću kupiti. Do kraja nedelje bi trebalo da donesu odluku i potpišu ugovor- dodao je izvor.

Kako navodi izvor, Tanja planira da upiše Maksima i Đorđa u privatnu školu na Senjaku, ali i da se ozbiljno posvetiti karijeri. U blizini se nalazi i studio gde planira da odlazi jednom nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

22.04.2019 10:49

I pre 5 godina nešto slično. Pa odustali. Samo bahato.