Marinković napravio Goci i Raši karambol: Otkrio njenu najveću tajnu, pa stvorio porodične probleme!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

22.04.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković imaju probleme zbog pevačicinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji u zanosu često iznese stvari iz prošlosti, ne mareći da li će time ugroziti nekoga ili ne. Otac prve rijaliti bebe izneo je do sada najveću tajnu Tržanove, a tiče se njene finasnisjke situacije, te krize zbog koje je čak bila prinuđena d se seli iz stana.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca i Raša...

- Ivan je pričao u “Parovima” da su Goca i Raša morali da se isele iz stana u Mirijevu, a pevačicina ćerka je prešla iz privatne u državnu školu. Kako bi skrenuli misli sa problema, Goca i Raša su se posvetili muzici, a otežavajuća okolnost je ta što je Raša ostao bez posla - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Sve izbrbljao u rijalitiju... Ivan Marinković

Novaković, inače 14 godina mlađi suprug pevačice, pokrenuo je sudski postupak protiv Ivana Marinkovića jer je, navodno, zbog njegovih izjava u rijalitiju izgubio posao u jednoj firmi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading