Nakon vesti da se razvodi od Duška, Karleuša javno saopštila šta traži!

Autor:

Zabava

23.04.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša ponovo je juče izbegla da se pojavi na ročištu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koji je tužio zbog pretnje smrću nakon porno skandala, a samo par sati nakon zakazanog suđenja na koje nije došla, ona je stigla u Košutnjak na snimanje nove epizode "Zvezda Granda".

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena Karleuša...

O njenom životu bruje apsolutno svi mediji, a nedavno je u javnost dospela informacija da se ona i njen suprug Duško Tošić više nisu prijatelji na društvenoj mreži Instagram, kao i to da se sprema razvod. Ona je potom poslala i prvu zvaničnu izjavu o Dušku i porekla tračeve.

- Tekstovi o razvodu su laž i izmišljotina. Ne pridajte značaja tome, sve je laž - napisala je pop diva i okačila na Instagram stori. 

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško i Jelena...

Da je haos u životu JK, ne samo zbog skandala, nego i zbog nedavne smrti majke Divne Karleuše, pokazuje i njena nova javna objava. Jelena je otkrila za čim traga i da joj je potreban predah od svega.

- Lista želja - mir u duši - poručila je Karleuša na Instagram storiju.

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleušina objava...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
janko

23.04.2019 09:37

A koji mir ima Duško u duši, kada zna da ga žena bestidno vara? Izjavljivala da ne voli Duška a da ludo voli švalera. Kakva sramota.