Mnogo se borila za to: Verila se Tijana Ajfon!

Autor:

Zabava

24.04.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, javnosti poznatija pod nadimkom Tijana Ajfon danas se pohvalila vereničkim prstenom.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Udaje se i ona... Tijana Ajfon

Tijana je objavila fotografiju na kojoj se vidi verenički prsten i obavestila sve da je izgovorila sudbonosno "da".

- Najsvetije "da" u mom životu! - napisala je Tijana.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon pokazala verenički prsten

Njoj su brojni prijatelji čestitali na veridbi, a jedna osoba koja joj je, navodno, zaova napisala je da "zna koliko se Tijana borila da bi se verila". 

Tijana je nedavno otkrila da se već udala, a verovatno je mislila na to što sa svojim novopečenim verenikom već živi. Ona je, naime, nedavno prepričala incident koji joj se dogodio i tom prilikom otkrila da ima partnera koji je mnogo voli:

- Provlačim se do svog stola u jednom restoranu i jedna nesrećna osoba iz sveg glasa komentariše (a muzika je tako glasna): 'Ova hoće da se uda!', a pritom sedi sa dva čoveka sa po jednom nogom u grobu (da ne kažem dede)", počela je svoju priču Tijana, pa se direktno obratila izvesnoj devojci rečima:

- Samo da ti kažem, nesrećna devojko, ja sam se već udala i muž me voli najviše na svetu! A tebi želim iz sveg srca da nađeš osobu da te voli i gleda kao Boga kao što moj muž mene gleda, a ne sa dedama da sediš, nesrećo", poručila je ona te otkrila da u bračnoj zajednici uživa više nego ikada u životu.

Tijana je malo pre toga obelodanila vezu sa izvesnim M.T, priznavši da jedva čeka da on izađe iz zatvora kako bi mu se "zaklela na večnu ljubav i rodila sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading