Kija ispljuvala Luku Lazukića, pa se ironično osvrnula na izjavu Mirke Vasiljević!

Autor:

Zabava

26.04.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić juče je osuđen na osam meseci zatvora, tri godine uslovne kazne, a njegova bivša supruga Nataša Bekvalac, nad kojom je izvršio nasilje, izjavila je da je ovo velika pobeda za njenu decu i nju.

RepublikaFoto: promofoto
Prokomentarisala presudu Luki Lazukiću... Kija Kockar

Međutim, Kristina Kija Kockar smatra da je Lazukić osuđen na premalu kaznu i o tome se oglasila na svom profilu na instagramu:

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Kija smatra da mu je kazna blaga... Luka Lazukić

- Tri godine uslovne kazne za prebijanje žene koja je rodila mesec dana pre toga. Dobar primer za nasilnike! Možda nije ćutala! Ironija - napisala je pevačica koja se ponovo osvrnula na izjavu glumice Mirke Vasiljević koja je kazala da ćerku uči da "zaćuti kada treba".

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija isprozivala i Luku i Mirku...
RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija je i dalje proziva... Mirka Vasiljević

Kija je pre nekoliko dana žestoko osudila izjavu Mirke Vasiljević koja je kazala: 

- Ćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate - kazala je Mirka u jednoj emisiji, dok je Kockarova ovo prokomentarisala emotikonom koji se zgražava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

26.04.2019 19:13

Kija ne mešaj se u tudje svadje. Samo njih dvoje znaju šta se stvarno desilo. Ni ona nije slatka. Već tri braka iza nje. Sva tri zbog para.

Odgovori 12 0