Milica: Volela bih ove godine da rodim devojčicu!

Autor:

Zabava

27.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Milica Todorović otkrila nam je koje su joj najveće želje za Vaskrs, kao i to da u ovoj godini želi da se ostvari u ulozi majke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Želi da postane majka...Milica Todorović...

- Vaskrs posebno volim pošto me vraća u detinjstvo. Obožavam da farbam jaja, da spremam bogatu vaskršnju trpezu. Volim da crtam i zbog toga moja jaja nisu klasična, na njima oslikavam od različitih boja, tehnika, likove iz crtaća i to je za mene već godinama pravi ritual - rekla je Milica i odmah uporedila kako je u detinjstvu bilo puno njih na ručku, a kako sada ide svako na svoju stranu.

- U detinjstvu smo proslavljali uz muziku, takmičili se u kuckanju jaja i onaj ko bi pobedio, dobijao bi neku nagradu. Mene su čak mnogo puta zezali, uzmu drveno jaje i pobede me. Sada sve praznike provodim radno. Ove godine deo praznika provešću sa Milošem i prijateljima, a deo ću raditi. I Miloš i ja ćemo praviti vaskršnji doručak i kuckaćemo se - sa osmehom je pričala o jačoj polovini i otkrila koja joj je ovogodišnja želja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica...

Svi su me pobeđivali drvenim jajima

- Majčinski instinkt mi se pojavio i želela bih ove godine da rodim devojčicu. Deca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više dece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim - iskreno je rekla Todorovićka i dodala da sa dečkom živi toliko dugo da ne razmišlja o svadbi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović...

- Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osećaj kao da smo već u braku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading