Karleuša van sebe: Pevačica se šokirala kada je videla majku kandidatkinje "Zvezde Granda"!

Autor:

Zabava

29.04.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša vredno radi kao član žirija u šouu "Zvezde Granda".

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Pevačica se vratila obavezama nakon teškog perioda uzrokovanog smrću njene majke Divne Karleuše, koja je preminula od raka.

Jelena je posvećena kandidatima, pomaže im da napreduju i jednako sa njima se raduje kada prođu u sledeći krug.

Ovaj put ona je pomno slušala jednog od glavnih favorita ovog takmičenja, talentovanu Džejlu Ramović, koja je otpevala njenu pesmu "Tihi ubica" i ostavila ju je bez teksta:

- Šta reći o detetu koje Jelenu Tomašević peva tako lako kao da je u pitanju neka pesmica za raspevavanje? Čak ni ja uživo nikada nisam otpevala poslednji refren pesme 'Tihi ubica' u tonalitetu u kom je snimljena u studiju, jer je to skoro nemoguće. Ali ti si to uspela - rekla je Jelena, a potom priznala da je pokušala da pronađe bar neku manu mladoj pevačici.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Džejla Ramović

- Pokušala sam neku manu da ti nađem. I onda sam mislila kako si sad tako prelepa, ali da ćeš možda ružno da ostariš. Ali onda sam videla tvoju majku i shvatila da ćeš i tada biti lepotica. Nekome Bog ne da ništa, nekome malo, a tebi je dao baš sve - rekla je Jelena i dobila aplauz.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Džejlina majka i Voja Nedeljković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading