Jelena Kostov: Jedino me za 1. maj nije kaznila policija!

Autor:

Zabava

30.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jelena Kostov pozirala je pred našim objektivom uoči Praznika rada, pa je za Srpski telegraf otkrila da oko 1. maja obično ima mnogo posla i da je zbog velike žurbe i brze vožnje policija još za praznik, srećom, nije kaznila!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Kostov

Naime, Kostovka je ispričala da često mora da plaća kazne, koje joj stižu zbog nevezanog pojasa, prelaska na crveno, ali i zbog toga što je organi reda često zateknu kako razgovara telefonom dok vozi.

- Nikada u životu mi se nije desilo da sednem za volan ako popijem čašicu alkohola ili s nekim ko insistira da vozi dok je pod gasom. Što se toga tiče, uvek pazim, ali, s druge strane, imam mane! Policija me uvek kažnjava zbog toga što prelazim na crveno svetlo ili zato što pričam telefonom dok vozim. Mislim da me samo još za 1. maj nisu kažnjavali jer preko cele godine, ako nešto radim, to je da plaćam kazne, koje dobijam dok sam u autu. Moraću da se dovedem u red i da pazim ubuduće kako se ponašam u kolima jer nema potrebe da mi pare samo odlaze na plaćanje kazni.

Kako s porodicom obično proslavljaš 1. maj?

- Iako većinom za ovaj praznik radim noću, 1. se opuštam sa svojom porodicom i prijateljima. Obično tada putujem van Beograda jer je moja porodica sa juga. Volim kad se sastanem s prijateljima, pa svi zajedno sednemo i ćaskamo, prisećamo se nekih lepih dana iz prošlosti. Tu je nezaobilazan roštilj negde napolju. Ja inače ne volim da pijem, ali ako baš mora da se nazdravi, uvek se trudim da ispoštujem meni drage ljude.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Radim za dugove: Jelena Kostov

Koliko se praznici u tvom domu razlikuju otkad si postala mama?

- Od trenutka kada sam postala majka, promenilo se sve. To je najlepša uloga u kojoj jedna žena može da se nađe. Svog sina Milija učim pravim vrednostima. Učim ga da sve oko sebe nauči da poštuje, da prizna kada pogreši i da uvek bude pravičan. Sve to ide samo od sebe, on brzo uči, a ja sam tu da pomognem za sve što treba.

S kim si bliska privatno sa estrade?

- Neko sam ko u velikoj meri izbegava sukobe i to znaju svi. Nisam svađalica, ali znam da uzvratim kad je potrebno. Sa skoro svim koleginicama sam u dobrim odnosima, ne bih nikoga izdvajala, a bilo kakve čarkice i svađe se trudim da zaboravim.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Gledaš li rijaliti-programe?

- Pogledam jedino kada šaltam kanale. Ovako nemam vremena da gledam mnogo televiziju da budem iskrena.

Ostaješ li pri stavu da ne želiš da se oprobaš u takvoj vrsti TV formata?

- Mislim da to nije za mene. Neko se tamo dobro snalazi, ali ja sebe ne vidim u takvom prostoru. Ipak mi je preča moja privatnost (smeh).

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Kostovka: Želim duet sa Anom Nikolić

Jelena Kostov je za Srpski telegraf otkrila i da misli da ne bi bila loša ideja ako bi ona i njena dobra drugarica i koleginica Ana Nikolić snimile duetsku pesmu s obzirom na to da Paraćinka uveliko sprema nove singlove.

- Anu mnogo volim i ne sumnjam da će njene nove pesme da naprave haos! Pričale smo, pa mi je tada rekla da ne izlazi iz studija i da vredno radi na novom albumu. Za sada nismo razmišljale o duetu, ali bih volela da s njom imam zajedničku pesmu. Imam utisak da bi to bilo i te kako zanimljivo! Ana je jedna harizmatična žena, ima posebnu energiju! Baš me interesuje kako bi sve to ispalo - rekla je pevačica kroz smeh.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading