Jednog dana će Ceca biti poznata kao Anastasijina majka: Ražnatovićeva otkrila planove za budućnost!

Autor: Alo/Novosti

Zabava

01.05.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović zahvaljujući ogromnoj popularnosti svoje majke, uspela je da kroči lako na muzičku scenu, ali je svojim radom i talentom prokrčila put do vrtoglave populanosti. Pesme Cecine ćerke "Savršen par" i "Rane" veoma brzo su postale najveći hitovi među mladima, a pevačica kaže da je uspeh nije promenio.

Foto: Dejan Milićević
Ponosna Cecina ćerka... Anastasija Ražnatović

- Ja zaista nisam neko ko mnogo izlazi i ko se kreće po klubovima. Imam mali krug ljudi oko sebe i više volim privatna okupljanja i proslave, tako da je Prvi maj za mene jedan od povoda da mogu maksimalno da se opustim sa svojim prijateljima - ispričala je mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović koja se najbolje opušta u krugu najbližih prijatelja.

Foto: Dejan Milićević
Najbolje se opušta u društvu bliskih prijatelja...

- Sasvim sam obična devojka, bez trunke šminke, uglavnom u trenerci i patikama, okružena dragim ljudima. Veliki filmofil. Zaljubljenica u modu. Uvek nasmejana i opuštena. Sve u svemu, ni nalik devojci sa TV koja je uvek našminkana i sređena - rekla je Anastasija kroz smeh i otkrila da uvek sluša savet svoje majke, jer kako kaže, Ceca je najveća zvezda na ovim prostorima:

- Mame su uvek tu za savete, a ja imam sreću da je moja majka najveća zvezda ovih prostora, tako da mi niko ne može dati bolji savet od nje. Što se izgleda tiče, mnogo volim modu i uvek imam ideju kako želim da izgledam. Uz pomoć saradnika, uvek sve lako ostvarimo - tvrdi mlada pevačica.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
I ona će učestvovati u pripemama za svadbu... Anasasija i Veljko

Obzirom na to da se bliži svadba njenog brata Veljka Ražnatovića, Anastasija otkrila koliko ona učestvuje u pripremama:

- Veljko je veliki patriota pa verujem da će ispoštovati naše tradicionalne običaje kako dolikuje. Za pripreme su uglavnom zadužene mama i tetka, i naravno snajka, ali kada dođe vreme za to, svi ćemo im pomoći maksimalno koliko možemo - izjavila je Ražnatovićeva koja je ipak fokusirana na svoju karijeru u kojoj pokušava da prevaziđe i svoju majku, pa otkriva da li joj smeta kada je nazivaju "Cecina ćerka":

-  Ja sam jedna ponosna „Cecina ćerka“, mada nije isključeno da će ona jednog dana biti „Anastasijina mama“. Radimo na tome.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Anastasija i Ceca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

01.05.2019 15:27

Анастасија је тек на почетку. Да се превише не залеће. Полако само.