Pije kao smuk: Darko Lazić eksirao dva bokala šljivovice!

Autor: Informer.rs

Zabava

03.05.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić se vratio alkoholu!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić...

Posle teške saobraćajne nesreće, koju je pijan izazvao u oktobru prošle godine i iz koje je jedva izvukao živu glavu, pevač se zarekao da će prestati da pije, ali je pogazio reč.

On je pre četiri dana bio gost na proslavi jedne radio-stanice, na čijem je takmičenju i započeo muzičku karijeru, a društvo mu je pravila verenica Marina Gagić, koja je u poodmakloj trudnoći.

- Lazić je brzo sa vode prešao na rakiju. Za sat vremena je popio bokal šljivovice, pa mu je konobar doneo još jedan. Očigledno je da se nije opametio posle nesreće, opet sve radi po starom! - rekao nam je izvor, koji se zatekao na proslavi.

Darko je te večeri bio veseo! Igrao je uz pesmu Ere Ojdanića, koji tvrdi da ne zna koliko je te noći popio njegov kolega.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Era Ojdanić...

- Super smo se zabavili na proslavi. Nemam pojma šta je Dare pio, ne zagledam ljudima u čaše. Šou smo napravili kad sam pevao hit "Pauk", a on je odigrao koreografiju. On je sjajan dečko. Marina je sve vreme bila uz njega, baš je fina devojka, lep su par - zaključuje Era.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

03.05.2019 13:17

Nastavlja po starom. Još samo da počne da vozi.