IZA KULISA! Svi detalji svadbe Karića: Tanju napao muž, Elena i Jugoslav nisu došli na proslavu!

Autor:

Zabava

04.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Karić i njen dugogodišnji partner Ivan Mileusnić zavetovali su se prekjuče na večnu ljubav, pa su izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru. Naša ekipa ispratila je ovu proslavu do poslednjeg detalja i sve do samog kraja, a iza kulisa se svašta dešavalo.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Danijela i Ivan...

Naime, opštenarodno veselje nije moglo da prođe bez skandala, pa je tako pevačica Tanja Savić sa proslave otišla neraspoložena jer se posvađala sa suprugom Dušanom Jovančevićem, dok se, s druge strane, Elena i Jugoslav Karić nisu pojavili na svečanoj ceremoniji zbog nerazrešenih porodičnih odnosa.

- Na Danijelinom venčanju pevali su brojni pevači i pevačice. Svakako je jedna od najveselijih bila Tanja, koja se provodila sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Međutim, pred kraj slavlja je došlo do koškanja. Savićka je pevala i bila dobro raspoložena, pa je u međuvremenu privukla pažnju jednog uglednog gospodina, koji nije skidao pogled s nje. Kako je pevačica sedela nedaleko od njega, nije mogla, a da mu se ne nasmeje i zahvali na brojnim komplimentima koje joj je uputio, ali i na pozamašnom bakšišu, koji je dao dok je pevala. Naravno, to je odmah počelo da smeta njenom mužu - priča naš izvor sa lica mesta.

Kako dalje saznajemo, Tanjin suprug više nije mogao da podnese da mu nepoznati muškarac merka ženu na njegove oči, pa ju je izveo da na brzinu porazgovaraju.

Savićku je merkao drugi muškarac za stolom pred njenim mužem Dušanom, pa se par posvađao i neraspoložen otišao iz Vile "Jelena"

- Dušan je u jednom trenutku mahnuo Tanji i pozvao je da izađu napolje. Kad su izašli ispred vile, videlo se da je Jovančević besan i da sve vreme viče na pevačicu. Tanja je bila šokirana njegovim nastupom, pa je sve vreme pokušavala da mu ukaže na to da on samo umišlja da se njoj nepoznati momak nabacuje. Govorila je mužu: "Smiri se, ne trebaju mi nikakve scene i skandali! Ajde da se vratimo unutra."

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić je na svadbi imala problema sa suprugom...

Međutim, svađa je trajala celih 15 minuta, nakon čega se par neraspoložen vratio u salu, a kad su krenuli kući, jasno se videlo da su ljuti jedno na drugo.

 Zbog loših porodičnih odnosa Elena i Jugoslav su izbegli svadbu, isto kao i veselje Dane Karić 2017.

S druge strane, Elena i Jugoslav Karić nisu se pojavili na svadbenom veselju Danijele i Ivana, a modna dizajnerka je na Instagram profilu pratioce obradovala fotografijama sa Balija, gde se sa porodicom odmara već više od tri nedelje. Po ćoškovima se ipak na veselju spekulisalo da Elena i Jugoslav nisu došli na venčanje zbog toga što su na veselju neki članovi porodice sa kojima par ima nesuglasice, te su unapred spekulisalo da se neće pojaviti na svečanoj ceremoniji.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric
Elena i Jugoslav nisu prisustvovali slavlju...

Podsećamo, par se ranije nije pojavio i na venčanju Danice Karić, na kom je pevala Svetlana Ceca Ražnatović, zbog, kako se i tada pisalo, porodičnog konflikta, ali se modna dizajnerka ovim povodom nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading