Brena i Boba se razvode?

Autor:

Zabava

31.08.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović decenijama nastoje da održe sliku jednog od najskladnijih parova na estradi. Međutim, da nije sve tako kako bi oni hteli da izgleda u javnosti, govori to što su pevačica i bivši teniser pred razvodom.

 

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Lepa Brena

Kako navodi nedeljnik Star, Brena je u Majamiju posetila astrologa koji joj je rekao da će imati veliku bračnu krizu ove godine.

kompromis

Naime, vlasnica "Granda" je pre nekoliko meseci boravila na Floridi sa Sonjom Vuksanović, gde su zajedno išle kod poznatog tamošnjeg tumača zvezda koji je srpskog porekla, ali već neko vreme živi i radi u Americi. On je Breni rekao da je čekaju ozbiljni problemi u braku i da će krajem godine imati veliku krizu, koju će teško prevazići, te da postoji mogućnost i da stave tačku na bračnu zajednicu. 

- Brena je čula za astrologa koji živi u Majamiju i sa Sonjom je otišla kod njega. On joj je rekao da vidi česte svađe sa Bobom, kao i da joj krajem godine predstoji velika kriza u braku, koju će prevazići samo ako i ona i Boba budu rešili da naprave kompromis - otkrio je izvor nedeljnika Star i nastavio:

- Takođe, rekao joj je da će, kada nastanu bračni problemi, Viktor biti uz nju i da će joj biti najveća podrška u tim trenucima, dok će Filip i Stefan pokušati da je pomire sa Bobom. Ako dođe do razvoda, on se neće dogoditi zbog treće osobe, već zbog sukoba mišljenja i prezasićenja - zaključio je Starov sagovornik.

nesuglasice

Iako su se Brena i Boba godinama trudili da sakriju porodične probleme od javnosti, mediji su više puta otkrili da u njihovom braku ima nesuglasica. Kako se pisalo, Brena nije krila da su prve godine braka bile užasne, a više puta pojavile su se informacije da ju je Boba krvnički tukao. Folk zvezda je 2014. godine slomila obe ruke, a kao objašnjenje za medije rekla je da se saplela na doručku. Nakon toga, ponovo je imala sumnjivu povredu, za koju se spekulisalo da je zadobila od batina, i to svega godinu dana kasnije. Brena je 2015. navodno slomila ruku na Zlatiboru, i to tako što se saplela u apartmanu i pala niz stepenice. Takođe, početkom ove godine pisalo se da se Boba iselio iz njihove kuće na Bežanijskoj kosi, ali da se nakon nekog vremena vratio.

Nedavno je objavljena i vest da su komšije Službi za socijalni rad prijavile da Brenu tuče muž, te da redovno čuju njeno zapomaganje, ali je navodno pevačica sve demantovala kada se odazvala na poziv za razgovor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Brenom i Bobom, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading