KAKAV BLAM: Karleuša optužila Madonu da je kopira, a onda je usledio hladan tuš za pevačicu!

Autor:

Zabava

05.05.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet oduševljen je nastupom megapopularne Madone, koja je na nedavnoj dodeli Bilbordovih priznanja zajedno sa pevačem Malumom pevala na bini pomoću holograma.

Foto: twitter.com/drustvene mreze
Jelena Karleuša

Brojne ličnosti iz sveta muzike, filma i televizije danima joj kliču, odaju priznanje da je doživotna kraljica šou-biznisa, žena revolucija, jedinstvena i uvek neponovljiva. Svi, osim naše Jelene Karleuše!

Ona je, naime, ubeđena da je Madona baš nju iskopirala, tako što je navodno videla na Jutjubu snimak JK iz 2010. godine, kada je u emisiji "Ami Dži šou" predstavila pesmu "Muškarac koji mrzi žene" pomoću holograma.

U početku je izbegavala da direktno optuži svetsku pop kraljicu da je pokrala njenu ideju, pa je samo objavljivala snimak svog nastupa na društvenim mrežama uz komentare da je to bilo pre devet godina.

A onda je, valjda kad je shvatila da niko ne obraća pažnju na to što piše, promenila ploču. Ponovo je objavila svoj stari video-klip s hologramima i napisala:

- Jelena i njeni hologrami 2010. Pozdrav iz Srbije. Svet nas voli, Kizo - napisala je ona obraćajući se svom menadžeru Zoranu Birtaševiću, koji je potpisan kao producent pomenutog nastupa starog devet godina.

Međutim, neće biti baš da je Madona ukrala Jeleninu ideju. Ako je u ovoj priči neko prisvojio tuđi rad, onda je moglo samo obrnuto da bude, jer je kraljica pop muzike još 2006. godine nastupala pomoću holograma, prva u svetu, u vreme kada je to bio pojam, a za to postoji i dokaz - taj snimak se i dalje nalazi na Jutjubu.

Dakle, tek četiri godine posle Madone Jelena i njen menadžer su došli na "revolucionarnu" ideju da naprave spektakl s hologramima.

Zanimljivo je i da su pojedini Karleušini fanovi takođe primetili da ona nije u pravu i da je posredi manipulacija. Oni su u komentarima ispod pevačicine objave napisali da nije u pravu i da je kraljica popa ipak bila prva u ovoj ideji.

- Madona je hologram, i to pravi, koristila još 2006. na dodeli nagrada Gremi, tako da, više sreće drugi put - glasila je jedna od poruka Karleušinog obožavaoca.

Naime, Madona je 2006. izvela pesmu "Hang Up" uz hologram, a Jelena Karleuša je 2010. izvela pesmu "Muškarac koji mrzi žene" uz hologram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milko

06.05.2019 16:36

Plagijator JK.

Odgovori 11 0