Dušku fudbaler iz Zvezde nabacio Koraćku!

Autor: D. L.

Zabava

06.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pop pevačice Jelene Karleuše Duško Tošić uspešno je krio da je imao aferu sa rijaliti-učesnicom Anom Korać, koju mu je, kako Srpski telegraf saznaje, nabacio drug i kolega iz kluba Crvena zvezda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Opa bato... Duško i Ana

Naime, Tošić se tajno sastajao sa brinetom iako je u braku sa JK, te je i on od onih koji su isprobali čari Koraćke u krevetu, a koja je, prema našim ranijim pisanjima, jedna od devojaka iz kataloga nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

Foto: instagram.com/karleusastar
Isplivavaju prevare... Jelena i Duško

- Duško ima puno prijatelja koji igraju za Crvenu zvezdu, a kako već duže vreme ima probleme u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom, zadovoljstvo i avanture više puta je tražio sa strane. Njemu je jedan prijatelj i kolega preporučio Koraćku i tom prilikom objasnio da je ona čudo u krevetu i da u to vrlo lako može da se uveri, kao i da joj je tarifa povoljna. Tošić je rekao da nema ništa protiv, pa je brzo sa Anom stupio u kontakt. Oni su se dobro slagali kad god bi se našli, a Duško je redovno plaćao za njene usluge - priča naš sagovornik.

Tošić je Anu zvao da ga prati i na putovanjima, ali se kasnije brzo zasitio starlete

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Bila sa Tošićem, navodno...

Kako dalje saznajemo, Duško je Koraćevu zvao da ga prati na jednom putovanju, ali su se nakon toga ipak brzo razišli.

- Duško se ušemio sa Anom, a s obzirom na to da su se spontano zbližili, ponudio joj je da sa njim krene na jedno putovanje. Ćaskali su o svemu, međutim, Duško se brzo zasitio, jer Ana nije devojka koja intrigira dugo muškarca, već više služi za trenutak zadovoljstva. Jelena za ovo nije znala, iako je sumnjala da je Duško vara svaki put kada bi duže bio odsutan, ali nikada za ovu aferu nije imala dokaze - zaključio je izvor.

Inače, nedavno su se pojavile informacije da je Tošić Jelenu varao i sa Sorajom Vučelić, te i da ju je stalno obasipao skupim poklonima dok su se viđali u Istanbulu, gde je Duško igrao prošle godine.

Podsećamo, u žiži javnosti i dalje je razvod Karleuše i Duška Tošića, te često isplivaju novi detalji koji govore o tome kako je fudbaler suprugu varao na sve strane u prethodnih nekoliko godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milko

06.05.2019 09:20

Ljudi šta je ovo? Svako se sa svakom poznaje. Svako sa svakom opštio. Koje je to nemoralno podzemlje?

Odgovori 12 0