Sramno: Otkriveno zbog čega Sloba Vasić pretukao devojku!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.05.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Vasić pre nekoliko noći pretukao je svoju verenicu Bojanu J. koju je spasio brat.

Foto: Instagran screenshot
Tukao devojku zbog dugova...

U pritvoru je zadržan u subotu, posle saslušanja u policiji, dok je u nedelju nakon saslušanja kod javnog tužioca, pušten da se brani sa slobode.

Kako kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i pušten je da se brani sa slobode. Ostali, koji su učestvovali u sukobu, njegova verenica i njen brat Đorđe J. te njegova devojka, još nisu saslušani kod tužioca i biće u toku redovnog postupka.

Foto: instagram.com/slobodanvasic_official
Pušten iz pritvora... Sloba Vasić

Kako nezvanično saznaju mediji od izvora bliskih istrazi, Vasić se sa svojom budućom ženom sukobio oko novca i navodnih dugovanja. Sa njom se zabavljao četiri meseca i pre nekoliko nedelja ju je i zaprosio.

- Policija je protiv Vasića donela hitnu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici. Svađa je krenula oko novca i navodnih dugovanja. Ona je u saslušanju u policiji rekla da ju je Vasić tukao, donela je i lekarski izveštaj sa konstatovanim lakšim povredama. Pokazala je i slike povreda koje je zadobila u tuči i navodno ih je sama fotografisala - kažu nezvanično iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading