Andreana Čekić u velikoj ispovesti otkriva detalje nove veze: On nije oženjen, on je nerazveden!

Autor:

Zabava

08.05.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić poslednjih meseci u žiži je interesovanja zbog veze sa oženjenim Markom Miloševićem čija se žena Marina oglasila u medijima ogorčena zbog njihove prevare.

Foto: youtube.com/ Andreana Čekić
Andreana Čekić

Čekićeva je, sada, nakon dva meseca od tog skandala u medijima otkrila sve detalje vezane, najpre za svoj propali brak o kom je konačno kazala svu istinu:

- Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna. Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem pred kamerama da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Čak i ljudi koji nas poznaju, znali su to. Njega da pitaš, on bi rekao: "Ne, to nije tačno, ja sam nju voleo". Ali ne možeš me ubediti jer me nikad ne zagrliš kao ženu. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena- rekla je Andreana u emsiji "Estradanje", a onda progovorila o prevari:

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Mihajlović
I dalje se nisu razveli... Andreana i njen zvanični suprug Ivan Miladinović

- Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, žena uvek zna samo je pitanje da li će to sebi da prizna. Ja sam priznala i sada želim nešto više - izjavila je Andreana, a na pitanje voditelja da li sada ima to ne što više, kazala je:

- Da, jako sam zaljubljena.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Sa novim dečkom... Andreana i Marko

Čekićeva je, potom, otkrila detalje svoje veze sa Markom Miloševićem čija žena se ne miri sa njihovom prevarom:

RepublikaFoto: youtube.com/ Andreana Čekić
Nije oženjen, nego nerazveden...

- Nerazveden je, kao i ja. Ivan i ja nismo još zvaničnio razvedeni. Neko će reći:"Ona želi da ulepša situaciju", ali postioji razlika. Nerazveden je onaj ko želi da se razvede, ali papiri još nisu stigli - objasnila je Andreana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

08.05.2019 22:01

Da li ova plaća svakodnevnu reklamu bluda i nemorala?

Odgovori 18 0