Teška bolest se vratila: Brena mora na hitnu operaciju!

Autor: Svet.rs

Zabava

10.05.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena 1992. godine povredila je nogu prilikom udarca, a kako ističe, u poslednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe i sad je čeka operacija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Opet joj se vratio problem: Lepa Brena

Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, ispričao je kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rešenje ponovna operacija.

- Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koleno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasla i sebe unakazila za ceo život. Trajno rešenje jeste ponovna operacija - istakao je on.

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija lekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović...

- Problem sa levim kolenom pojavio mi se ponovo u poslednji godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koleno i u naredni mesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo videli da li se obnovila hrskavica. Sada sam srećna jer trenutno nemam bolova - rekla je pevačica.

- O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa - dodala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

10.05.2019 11:01

Nju nije briga za Kiju. Zašto bi nas onda bilo briga za nju.

Odgovori 10 1