Nemaju dovoljno za ratu kredita: Prija se zbog para vraća na posao!

Autor:

Zabava

11.05.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Živojinović, poznatija kao Prijović nedavno je otkrila da se vraća pevanju posle samo dva meseca od porođaja, a kako ona tvrdi razlog je taj što se uželela pevanja. Međutim, istina je, po svemu sudeći, malo drugačija.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Prija mora da zaradi za ratu... Aleksandra i Filip

Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović kupili su kuću na Bežanijskoj Kosi, a za ovu nekretninu morali su da se "uvale" u kredit. I budući da im je rata kredita 6.500 evra, Filip je morao mnogo da radi kako bi isplaćivao ovaj iznos banci. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Vraća se pevanju... Aleksandra Prijović

Ali kako otkiriva izvor blizak mladom bračnom paru, on više ne može da zaradi toliki novac pa je Aleksandra primorana hitno da počne da radi. 

- Aleksandra više od deset meseci nije nastupala, a to je za pevače koji su na početku karijere kao ona ipak dug period. Kad je saznala da je u drugom stanju, počela je da štedi novac jer je bila svesna da je očekuje pauza, ali su se te pare potrošile. Poznato je da su ona i Filip još pre rođenja sina Aleksandra podigli kredit za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi, a to nije malo opterećenje za njih dvoje. Mesečna rata je 6.500 evra. Do sada je uglavnom Filip plaćao rate, ali njegov posao s restoranom ne može da pokrije sve troškove. Zato je Aleksandra odlučila da se vrati nastupima, iako se porodila pre dva i po meseca - kaže izvor blizak porodici Živojinović.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Moraju da otplate kredit za kuću...

Filip i Aleksandra otkako su u braku troše novac koji sami zarade i pored toga što Živojinovićevi roditelji mogu finansijski da im pomognu.

- Njoj ne pada na pamet da troši novac Lepe Brene i Bobe, oni su im čak ponudili pomoć više puta, ali Aleksandra to ne želi. Zato su i podigli kredit. Oboje su znali da neće biti lako da svakog meseca plaćaju ratu, ali su svesno ušli u to. Aleksandra dobro zarađuje, cena njenog nastupa kreće se i do 10.000 evra, ali ona mnogo ulaže u karijeru, pesme, spotove, pa joj ne ostane ni trećina zarađenog novca - zaključio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavlovka

11.05.2019 21:31

Samo bahato podigli kredit. Neverovatna mesečna rata kredita.