Karleuši ukidaju fejsbuk i tviter zbog vakcina!

Autor: Alo.rs

Zabava

12.05.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša koristila je svoje naloge na društvenim mrežama tviter i instagram kako bi propagirala svoja razmišljanja o štetnosti vakcinacije, a zbog toga bi joj ovi profili mogli biti ukinuti.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena Karleuša

Karleuša je pozivala roditelje da ne vakcinišu svoju decu, a sada je završila na sudu zbog toga.

Grupa zabrinutih roditelja podnela je krivične prijave protiv Jelene i njoj sličnih zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila.

Kako tvrde svetski mediji, najveće društvene mreže poput Instagrama i Fejsbuka objavile su da će se obračunati a govorom mržnje, bilo kakvim pozivima na nasilje i drugom vrstom nedoličnog sadržaja, u koju spadaju aktivnosti krajnjih desničara, ali i zagovornika izbegavanja vakcinacije. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Bori se protiv vakcinacije... Jelena Karleuša

Tvorci društvenih mreža objavili su da će se brisati grupe, profile i svaku vrstu propagande koja bude objavljivana, a najnovije odluke Fejsbuka i Instagrama uključuju i brisanje objava u kojima se spominju oznake ovakvog sadržaja.

Pošto je Karleuša prednjačila u propagandi, sada bi moglo da joj se desi da ostane bez jedinog medija preko kojeg komunicira sa fanovima, a to su društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelka

12.05.2019 12:26

Ukinite joj i zato što širi mržnju.