Kaća Živković dobila ponudu zbog koje će je koleginice zamrzeti!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.05.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada folk zvezda dobila je ponudu da prošeta najčuvenijom modnom pistom, kojom je pre odlaska u penziju šetala Adrijana Lima.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789
Katarina Živković...

Da se čuda zaista dešavaju, može da posvedoči pevačica Katarina Živković kojoj je put do zvezda bio posut trnjem. Karijeru je gradila polako ali sigurno, što se na kraju isplatilo i sada važi za jednu od najtraženijih i najplaćenijih folk zvezda mlađe generacije.

No, da joj pevanje ne mora biti jedini životni poziv, svedoči nedavni događaj u njenom životu. Kako beogradski mediji saznaju, atraktivna brineta dobila je poziv koji se ne odbija! Naime, nakon provokativnih fotografija koje je nedavno uradila zarad promocije novog singla, Kaći je stigla poruka na Instagramu od njoj u tom trenutku nepoznatog muškarca koji joj se obratio na engleskom jeziku. 

- Kaća svakodnevno komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža i nije jedna od onih pevačica kojima drugi ljudi vode naloge. Ona obožava da bude u stalnom kontaktu sa publikom, te se tako dopisuje sa svima kada ima vremena. Tako joj je pre nekoliko dana stigla poruka kojoj se u životu nije nadala - započinje priču izvor blizak pevačici.

- Naime, čovek koji se predstavio kao Džastin koji radi za najpoznatiji ženski brend „Viktorija sikret“ napisao je Kaći da je oduševljen njenim izgledom, da je prava amazonka i da bi jako voleo da se sretne sa njom u Beogradu, kako bi joj do detalja izneo plan oko angažovanja za neku od njihovih revija - kaže izvor i dodaje da je Katarina bila pomalo skeptična, ali da joj je i te kako prijao kompliment koji je dobila.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Katarina...

- Ona je odmah pozvala najbolju drugaricu da joj ispriča kakvu je ponudu dobila, a nakon toga su zajedno pregledale profil čoveka koji joj je pisao i zaista se ispostavilo da radi za najpoznatiju žensku modnu kuću. Kako Katarinu nikada nije zanimalo manekenstvo, ona je rešila da se zahvali na ponudi koju je dobila, ali ostavila je otvorenu opciju da se ipak sretne sa Džastinom kada bude dolazio u Beograd. Iako zvuči nestvarno, mogli bismo uskoro Kaću da vidimo na pisti kojom je hodala Adrijana Lima - otkriva izvor.

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo sa Živkovićevom, koja nam je kroz osmeh kratko rekla:

- Drago mi je da se tako lepe vesti šire o meni, ali sam ja ipak pevačica i držaću se mikrofona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading