Nevena obilazi Izrael sa mužem: Srpska predstavnica kao evrovizijski turista dok drugi učesnici promovišu svoje zemlje!

Autor:

Zabava

14.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska predstavnica na Evroviziji Nevena Božović, koja će u prvoj polufinalnoj večeri biti deveta i izvesti pesmu "Kruna", više se tokom boravka u Izraelu bavila obilaskom ove svete zemlje nego pripremom nastupa koji bi, prema očekivanju nacije, trebalo da zaseni celu Evropu.

RepublikaFoto: instagram.com/nevenabozovicofficial
Nevena sa suprugom...

Kako Srpski telegraf saznaje, Božovićeva je tokom boravka u Izraelu čak četiri dana boravila u Jerusalimu kako bi obilazila Hristov grob, dok su se njene kolege bukvalno utrkivale na koliko žurki ostalih evrovizijskih predstavnika će da odu i tako daju što više intervjua stranim medijima, a sve to u cilju promocije svoje zemlje i prikupljanju glasova.

Umesto nje na žurke su išli članovi naše delegacije, koji su se izvinjavali zbog Neveninog izostanka

Prema saznanjima našeg lista, Neveni je u turističkim avanturama društvo pravio suprug Nikola Ivanović, koji je svaki njihov korak tokom razgledanja znamenitosti Izraela i beležio foto-aparatom.

- Nevena je čak četiri puta obišla Hristov grob. Ture do Jerusalima organizovali su organizatori, a namenjene su uglavnom novinarima. Međutim, Nevena i njen muž su išli bukvalno na svaku. Ona je zbog toga propustila promotivne žurke Hrvatske, čiji poeni su nam i te kako važni, Mađarske, koja takođe ima jaku dijasporu, i skandinavskih zemalja, od kojih retko dobijamo bodove, pa je bilo važno da se na njihovoj žurki i ispromoviše kako bi privolela njihovu publiku da glasa za nas - govori izvor Srpskog telegrafa koji se nalazi u Tel Avivu i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 11, 2019 at 10:23am PDT

Božovićeva četiri dana razgledala Jerusalim umesto da gostuje na žurkama predstavnika svih zemalja i reklamira svoju numeru i Srbiju

- Ne samo da nije odlazila na žurke nego čak nije ni upućena u raspored gde se šta odigrava, pa su je iz delegacije više puta obaveštavali o žurki koja se organizuje povodom otvaranja Evrovizije. Umesto nje na žurke su išli članovi naše delegacije, koji su se izvinjavali zbog Neveninog izostanka i pravdali ga neodložnim obavezama. Čak je i golman naše fudbalske reprezentacije Predrag Rajković, koji živi u Tel Avivu, gde brani na golu njihovog šampiona, organizovao ručak za predstavnike sa Balkana kako bi im ponudio pomoć oko promocije budući da zna sve medije u Izraelu, ali se Nevena nije pojavila, već samo predstavnici Crne Gore - završava priču izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #jerusalem

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 5, 2019 at 2:09am PDT

Kako dalje izvor navodi, Nevenu su članovi delegacije čak opominjali da upotrebi svoje društvene mreže, na kojima ima dosta pratilaca, kako bi promovisala način glasanja. Međutim, do juče je Nevena okačila svega jedan prilog sa RTS u kome publika može da vidi kako će izgledati Božovićkin nastup, te kako je moguće glasati za nju. Ostale objave uglavnom su fotografije iz Jerusalima, gde pozira sa suprugom. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Nevenu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na broj poznat redakciji.

Reakcije

 

Sanja Vučić: Promocija pesme je veoma značajna

Talentovana pevačica koja je Srbiju predstavljala 2016. godine u Švedskoj pesmom "Šelter" objasnila je značaj odlaska na žurke koje organizuju delegacije predstavnika.

- Jak je lobi evrovizijskih fanova koji se pojavljuju na tim skupovima u velikom broju. Oni znatno utiču na glasače širom sveta, uglavnom određuju favorita. Značajno je da se učesnici pojavljuju na tim žurkama kako bi bili prepoznatljivi i kako bi im pesma bila što promovisanija - rekla je Sanja.

Marko Kon: Fanovi kreiraju javno mnenje

Kompozitor i autor pesme "Moja cipela", koji je Srbiju predstavljao na pesmi Evrovizije u Moskvi 2009. godine, takođe je istakao da je odlazak na evrovizijske žurke važna stavka u ostvarivanju visokog plasmana

- Veliki uticaj na glasačko telo imaju evrovizijski fanovi. Oni su tvrdo jezgro koje na ESC dolazi organizovano. Jako su aktivni na društvenim mrežama i kreiraju javno mnenje. Pokazalo se da delegacija koja ima najbolju žurku pobeđuje ili je u vrhu zato je važno da predstavnici odu na što više tih događaja - rekao je Kon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

14.05.2019 10:53

Propala stvar. Šteta bačenih para.