Bule Goncić otkrio: Najbolje poslove sam sklapao u kafani!

Autor:

Zabava

15.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski glumac Svetislav Bule Goncić (59), koji je svojim talentom i harizmom oplemenio scenu srpskog glumišta, pojavio se u ponedeljak uveče na događaju Dani makedonske kuhinje u jednom prestoničkom lokalu, a tom prilikom je za Srpski telegraf otkrio da je najbolje poslovne ponude sklapao upravo u kafani.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Bule Goncić...

Naime, Goncić se prisetio trenutka kada je sa svojim saradnicima uz dobru hranu i vino uvek kovao planove, a potom je priznao da se pojedinih izlazaka u kafanu ni ne seća.

- Kada je neka lepa prilika u pitanju i kada treba da se nazdravi, ja obično biram neko dobro vino. Najbolje poslovne sastanke i saradnje sklapao sam upravo po kafanama. Ono što je možda još interesantnije je to da ih se često i ne sećam! To je zbog toga što se lepo opustim sa saradnicima uz piće, ali to je valjda i normalno. Lepo je proslaviti nova poznanstva u dobroj atmosferi. Kada je hrana u pitanju, ja nisam izbirljiv. Volim sve da probam i nisam neko ko puno zanoveta. Jednostavan sam čovek.

Je l' umeš da iznenadiš suprugu nekim jelom koje sam spremiš?

- Kako da ne! Mislim da je to u mom braku odavno obostrano. Generalno, mislim da se dobro snalazim u kuhinji, a svoju suprugu volim da iznenadim večerom, pa u tim trenucima obično spremim ono što ona voli da jede uz neku romantičnu dekoraciju.

RepublikaFoto: E-stock/Konstantin Bacetic
Bule Goncić...

Je l' se nekada desilo da si pozvao neku devojku na večeru, a da se nije pojavila?

- Desilo se i to! Ali to su slatke muke.

Bule: Dobro se snalazim u kuhinji, a suprugu volim da iznenadim večerom

Je l' voliš da zapevaš u kafani?

- Neki kažu da ja imam sluha, a neki da nemam. Ali to je manje važno kad sa tamburašima celo društvo zapeva. Ne bavim se profesionalno pevanjem, već glumom, pa zato i neke greške i mogu da mi se omaknu.

Gledamo te i u seriji "Istine i laži", kako ti je legla ova uloga?

- Moram da priznam da mi prija. Sviđa mi se što je serija vrlo popularna, pronašla je brzo svoje mesto i vidim da ljudi na nju lepo reaguju. Između ostalog, na setu se lepo družimo i radimo.

Foto: instagram.com/fashion_park_outlet

Tijana: Najveći bakšiš mi je bio 1.000 evra!

Pevačica Tijana Dapčević nije mogla da propusti Dane makedonske kuhinje s obzirom na to da je tamo rođena, pa je za naš list otkrila da joj je najveći bakšiš koji je u karijeri uzela bio 1.000 evra, te i da ga je zaradila za nekoliko minuta kada je jednom gospodinu zapevala na uvce.

- Normalno je da nisam mogla da propustim veče makedonske kuhinje, uvek se rado odazovem pozivu. U kafani nikada nisam dobila bakšiš, ali jesam jednom prilikom na jednom događaju, kada sam jednom gospodinu zapevala na uvce. Tada mi je za nekoliko sekundi dao 1.000 evra, i to je najveći bakšiš koji sam dobila. Inače, ja ne znam da uzimam novac na taj način, valjda zato što nemam puno iskustva u kafani sa takvim načinom pevanja. To je donekle i normalno jer se ne bavim narodnom muzikom - rekla nam je Dapčevićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading