Maja posle paljenja automobila: Ćerka mi je pod stresom, sedeću svima na glavi dok se ne otkrije krivac!

Autor:

Zabava

16.05.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Marijana gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink i otvoreno govorilo o incidentu koji se dogodio u njenoj garaži kada su joj zapalili automobil.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Maja Marijana

Pevačica je izjavila da je videla ljude koji su išli oko njenog automobila, ali da nije uspela da im vidi lica. Maja je mislila da su u pitanju kradljivci automobila, a onda se dogodila jeziva scena koju ne želi da gleda na snimku koji je snimila sigurnosna kamera.

- Na kameri smo videli dvojicu koji se muvaju oko auta, bilo je oko petnaest do dva 22. aprila. Prvo smo mislili da obijaju kola, a onda smo videli da gori auto. Ćerka i ja smo izletele na terasu, počele da vrištimo, bilo je strašno. Nisu to prijatne situacije, nisam mogla da verujem mislila sam sanjam. Ne mogu to da gledam, potresa me. Vatrogasci i policija su brzi došli. Moglo je sve da eksplodira - rekla je Maja.

Pevačica je rešila da se bori za pravdu, ali i za ćerkin mir koji je sada ugrožen.

- Moja mlađa ćerka je još uvek dete, pod stresom je. Često plače, plaši se. Naravno da mi nije prijatno. Ne želim, naravno, nikome ovo, čak ni najgorem neprijatelju - rekla je ona, a potom poručila da neće stati i da će učiniti sve da se pronaću krivci za ovo nedelo.

- Pojavljivaću se na televiziji sve dok se ne otkrije ko stoji iza ovoga. Mislila sam prvo da ćutim, da ne progovaram, ali zbog sinih insinuacija i kako se to ne bi dalje dešavalo i da ne bi ostalo zataškano ima da sedim svima na glavi - izjavila je Maja Marijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading