Nevenina "Kruna" na zvaničnom kanalu Evrovizije dospela na sam vrh!

Autor: Blic

Zabava

17.05.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drugog polufinala od kada je poznat ceo spisak finalista 64. Pesme Evrovizije, među kojima je i srpska predstavnica Nevena Božović, već se uveliko polemiše o pobedniku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nevena Božović...

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nevenina “Kruna” nakon tri dana od objavljivanja pesme na zvaničnom kanalu Evrovizije dospela na sam vrh i među najpopularnije video-klipove.

- Raduju me i informacije da je "Kruna" u Srbiji na prvom mestu u trendingu na YouTube-u i da za manje od dva dana ima preko milion pregleda. Pratite nas, navijajte i, ukoliko možete, glasajte za Srbiju i broj 23! - izjavila je Nevena.

Tu se nalaze Rusija, Australija i Poljska sa više od milion pregleda, dok numera “Replay” pevačice Tamte sa Kipra broji čak 1.8 miliona pregleda.

S druge strane kada su evrovizijske kladionice u pitanju, Nevena je trenutno na 18. mestu, sa samo 1 odsto šansi za pobedu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nevena...

Podsetimo, sutra uveče je veliko finale, a svi se nadamo da će Nevena Srbiji doneti uspeh na ovom takmičenju.

Osim Srbije od balkanskih zamalja u finale su se plasirali Severna Makedonija, Albanija i Slovenija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading