Ana je ruglo današnjice: Vera Matović brutalno isprozivala Koraćevu!

Autor:

Zabava

22.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica narodne muzike Vera Matović uključila se u raspravu preko svog Instagram profila, te je iznela svoj stav o ponašanju rijaliti-učesnice Ane Korać, koju je jasno nazvala najvećim ruglom današnjice.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vera Matović...

Naime, Matovićka se direktno obratila jednom fanu, te je pri stavu da se starleta pred kamerama ponaša sramno, pa ju je čak bez pardona nazvala i droljom.

- Koga ti braniš?! Drolju?! Dok tvoja majka crnči, ti podržavaš elitne prostitutke? Idi rintaj i ti ili se ugledaj na Anu Korać, devojku koja je ruglo današnjice! Takve kao ona su nekada bile u Ulici Gavrila Principa - napisala je pevačica bez trunke ustezanja.

Vera: Takve kao ona su nekada bile u Ulici Gavrila Principa. Majke crnče, a one su primer devojkama

Simpatije prema Koraćevoj ne gaji ni pevačica Maja Nikolić, koja takođe smatra da Ana pred kamerama ne govori istinu kada je reč o tome da li se bavila najstarijim zanatom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Koraćeva joj nije simpatična

- Ma ta devojka laže kao pas - napisala je Nikolićka.

Inače, rijaliti-učesnica je već danima u žiži javnosti zbog toga što ne prestaju da izlaze na videlo informacije o tome da se pre učešća u rijalitiju bavila prostitucijom, a potom su isplivali i razni spiskovi na kojima je njeno ime sa tarifama. Koraćkino ime provlačilo se i u aferi elitne prostitucije, gde se navodilo da je brineta jedna od devojaka koje su radile za nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana pristala da se suoči sa Filipom u emisiji

Ana Korać je nastavila da iznosi detalje koje zna o Filipu Mijatovu, koji tvrdi da se bavila prostitucijom, pa je rekla da želi sa njim posle završetka rijalitija da se suoči u emisiji licem u lice.

- Moja majka me je pitala još prošle godine zašto ga nisam tužila za neke optužbe. On hoće popularnost preko moje grbače. Jedva čekam da se rijaliti završi da bih mogla da se obračunam sa njim. Samo hoću da kažem da će sud imati puno posla. Spremna sam da pričamo u nekoj emisiji, ali ne želim da on uđe ovde. Spremna sam da sa njim sedim i 20 sati ako treba. On je povređen i ljut, ali videćemo šta će biti na kraju - rekla je Koraćeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Susan

22.05.2019 10:01

Niko ne laže više od nemoralne Maje Nikolić.

Odgovori 27 6
jelena

22.05.2019 10:23

A sta je radila Vera Matovic kada je bila mlada? To zaboravila. Ostarila pa zaboravila. Bolje da ćuti, kad je niko ne pita šta je radila po kafanama.

Odgovori 22 5
Zoran

22.05.2019 10:57

Bravo za Veru Matović,tako misli većina naroda.

Odgovori 7 22