Njeno padanje u nesvest gledala je cela Srbija: Sanja je danas narodna poslanica a evo šta kaže o čuvenom snimku!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

22.05.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Nikolić je ostala upamćena po tome što je pala u nesvest pre 19 godina u toku programa uživo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja Nikolić

Ona je rekla da kada sada vidi taj pad, veoma joj je smešan. Sanja je istakla da iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

- Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja koja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Posle voditeljskog posla otišla u skupštinu...

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga uhljebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkriva Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading