Tatin ponos: Mitrovićeva ćerka student generacije na prestižnom univerzitetu, a ovako mu izgleda zet!

Autor:

Zabava

23.05.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović na svom tviter nalogu pohvalio se snimcima iz Amerike gde je otišao na svečanu dodelu diploma univerziteta koji je njegova starija ćerka Sandra završila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Željko Mitrović...

Naime Sandra je postala student generacije i dobila ssilne nagrade što je Mitrovića učinilo veoma ponosnim tatom. Upriličena je svečana ceremonija dodele diploma uz orkestar a Sandra je blistala u plavoj odori sa kapicom na glavi. 

- Evo nas samo par minuta od zvaničnog završetka Sandrinih master studija na jednom od najprestižnijih univerzitetu na svetu “Columbia University” u New Yorku. Sandra je student generacije i nominovana je za nekoliko prestižnih nagrada!Ovaj što maše u publici je njen ponosni ćale!

Ona je takođe tokom svog studiranja u Americi započela i vezu sa jednim momkom koga je Željko imao prilike baš sada da upozna. Kako je napisao ispod fotografije dečko nije loš ali će definitivno postati Nikola Kojo iz "Anđela 2".

- Upoznao sam i Sandrinog dečka, Njujorčanin Greg, naizgled nije loš momak, mada je sebi sve više ličim na Nikolu Koju iz “Andjela 2” - napisao je Željko ispod zajedničke fotografije sa ćerkom i njenim momkom

Podsetimo Mitrović je još juče počeo sa objavljivanjem snimaka svog puta za Ameriku. On je promenio nekoliko letova, pa čak i izgubio i prtljag kako bi stigao na vreme u Njujork na dodelu diploma jer je obećao svojoj ćerki da će biti uz nju na ovaj važan dan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading