Džajićka pred svadbu produžila bradu!

Autor: M.Đedović

Zabava

28.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, koja je u subotu upriličena u jednom beogradskom hotelu, i dalje je glavna tema u estradnim krugovima. Ali jedan detalj je zamalo promakao svima. Kako naš izvor ekskluzivno za Srpski telegraf tvrdi, Džajićka, koja je svom prezimenu dodala prezime Ivanović, nekoliko dana pred svadbu se podvrgla estetskoj intervenciji produženja brade.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dragana Džajić Ivanović...

- Novopečena mlada je uz pomoć svojih drugarica došla do broja doktorke koja se bavi estetskom hirurgijom. Odmah nakon toga ju je pozvala i zakazala svoj termin jer je želela da za svadbu izgleda što je bolje moguće. Jedina stvar koje se plašila je to da li će imati otoke jer se datum svadbe bližio. Nakon što je doktorka uverila da ih neće imati, ćerka slavnog fudbalera nije mnogo razmišljala i uradila je zahvat. Odmah nakon produženja brade pomoću filera Dragana je bila zadovoljna rezultatima, bila je jako srećna što je sve ispalo baš onako kako je planirala. Dodatni podstrek joj je dalo to što su kod iste doktorke bradu uradile i Bojana Rajić i Emina Jahović - zaključuje naš izvor.

Podsećanja radi, Džajinoj ćerki ovo nije prva intervencija koju je radila. Imala je ona dosad nekoliko plastičnih operacija lica, preko nosa, jagodica, zatezanja i košenja očiju do usana, a evo sada i brade. Mnogi tvrde da je preterala i previše izdužila bradu, ali Dragana se mnogo ne obazire na komentare.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Dragana nakon operacije...
Foto: e-stock/S.Kostić

Prija bila nezadovoljna bakšišom

Aleksandra Prijović za samo sat vremena provedenih na bini na venčanju Miloša Ivanovića i Dragane Džajić dobila je 5.000 evra bakšiša. Iako je ovo cifra od koje se zavrti u glavi svakom prosečnom Srbinu, Brenina snajka bila je nezadovoljna novcem koji je dobila, pa je prokomentarisala muzičarima koji su je pratili:

- Samo 5.000. Mršavo je to. Očekivala sam mnogo više - rekla je Prija klavijaturisti, koji je slegao ramenima.

Aleksandra je na bini provela samo sat vremena, a tokom pevanja gosti su je kitili, a novčanice od po 100 evra letele su bukvalno sa svih strana. Na kraju cifra nije prešla 5.000, koje je trebalo da podeli sa bendom, pa je kući otišla sa jedva tri. Uprkos tome što je ovo za svakog pevača veliki bakšiš, za Priju je sića, budući da ona na romskim svadbama uzima preko 20.000 evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading