Negirala vezu s njim: Kija je njega držala za ruku na svom rođendanu, a onda se uplašila kada je videla kamere!

Autor:

Zabava

27.05.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je u prošloj sezoni "Zadruge" ušla kao ucveljena žena koju je suprug Slobodan Radanović prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani. Međutim, tada su krenule spekulacije da je Kije pre ulaska bila u "šemi" sa Stefanom Karićem što je putem društvenih mreža potvrdio i njegovo otac Osman.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Odao ju je snimak njenog druga... Kija Kockar

Kockarova je žestoko demantovala bilo kakvu vezu s Karićem, međutim, sinoć je proslavila svoj 30-i rođendan i jedan snimak ju je u potpunosti razotkrio.

Foto: instagram.com/gospodin.novinar
Odao ih video... Kija i Stefan se držali za ruke...

Naime, Kijin prijatelj, voditelj Milan Milošević snimao je slavlje tokom čitave večeri i u jednom trenutku napravio snimak na kom se vidi kako se Kija i Stefan drže za ruku. 

Foto: ST/N. MANDIĆ
Veselila se do jutra... Kija

Međutim, kada je Kija videla da je Milan snima, počela je da odmahuje rukom i govori mu: "Nemoj, nemoj".  Ali kamera je snimila trenutak u kom se vidi da Kija drži Stefana za ruku. Da li je Kockarova ponovo u nekoj šemi s Karićem, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

28.05.2019 13:44

Kako je stidna.