Nepoznata devojka ga jahala ispred kafane: Mirka je uhvatila Vujadina u prevari i sve mu javno oprostila!

Autor: svet.rs

Zabava

29.05.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O vezi glumice Mirke Vasiljević i sportiste Vujadina Savića već godinama se priča i piše, a neretko skreću pažnju na sebe izjavama i postupcima.

RepublikaFoto: Vladimir Lukić
Mirka i Vujadin...

Par je u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi i imaju troje dece, sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

Međutim, njihova veza nije oduvek bila stabilna i bez iskušenja. Njihova veza je bila na velikom ispitu na samom početku. Vujadin je tada potpisao ugovor za Bordo a ona je snimala seriju pa nije mogla da ide kod njega.

- Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udaljuju, već ojačaju. Iz toga smo naučili da više cenimo vreme koje provodimo zajedno. Vujadina znam od druge godine jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu pa samo se zajedno igrali u parku. Trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u kojoj je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečko iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo - rekla je glumica.

Iako imaju troje dece i žive zajedno, nikada nisu stali pred matičara, jer im to kažu nije potrebno.

Međutim, u njihovoj vezi bilo je i neverstva. Mirka je Vujadinu javno oprostila prevaru tako što je komentarisala slike koje je pre četiri godine paparazzo napravio ispred jedne kafane na kojima ga nepoznata devojka jaše rečima: Bože moj, vežbalo se! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading