(FOTO, VIDEO) Goga i Uroš slave krštenje sina: Evo šta novopečena mama kaže o proširenju porodice, a ćerka ove poznate pevačice će joj biti snajka!

Autor:

Zabava

30.05.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić i njen izabranik Uroš Domanović postali su roditelji krajem prošle godine kada je na svet došao njihov sin kome su dali ime Vasilij Andrej. Srećni roditelji krstili su svog sina 27. maja u manastiru Ostrog, a danas su priredili svečani ručak za najbliže prijatelje i porodicu u jednom prestoničkom restoranu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Goga i Uroš...

Njih dvoje su stigli srećni i nasmejani ispred restorana, gde su ih čekali okupljeni novinari. Za ovu priliku Goga je obukla haljinicu u boji kože, dok je njen suprug obukao košulju i pantalone. 

Pevačica je sa osmehom na licu dočekivala goste, koji su dolazili sa svih strana sveta, a očekuje se dolazak i njenih kolega sa estrade. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Goga Sekulić...

Na pitanje da li će joj biti teško da izabere snajku Goga je imala zanimljiv odgovor:

- Mora da bude neka princeza, ali dobro, ja sam se zezala za malu Taru (ćerka Ane Nikolić), jer sam trudna išla na njen prvi rođendan i bila je šala da je vidimo, snajka, snajka, i naslutila sam sina.

Međutim kada je u pitanju proširenje porodice, novopečena majka izjavila je sledeće:

- O tome ne razmišljam, bitan mi je sada on i želim da se posvetim njemu. Volela bih da imam petoro dece, to sam oduvek govorila, ali mislim da treba da se posvetim njemu - rekla je Goga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading