CRNA MAGIJA! Bračni par Kojić bajao Popoviću smrt: Severina vračala Milanu ispred kuće!

Autor:

Zabava

31.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić usnimljeni su pre tri dana ispred kuće kralja bakra Milana Popovića, sa kojim Severina ima sina Aleksandra.

RepublikaFoto: instagram.com/severina, Privatna Arhiva
Igor i Severina...

Srpski telegraf objavio je ekskluzivno snimak na kojem se vidi da Igor Kojić izlazi iz njihovog automobila marke audi i ostavlja sumnjivu napravu ispred Popovićeve kapije. Kako Srpski telegraf saznaje, hrvatska policija ispitala je napravu za koju se sumnjalo da je eksploziv i, kako nezvanično saznajemo, došla do zaključka da je u pitanju sveća visine 30 centimetara sa mnogo zapaljivog materijala u sebi.

Naime, dan pre poslednjeg zakazanog ročišta u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu u postupku za starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića biznismen je policiji u utorak prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u Zagrebu. Forenzičari su izašli na lice mesta, prikupili otiske i odneli predmet na dalje ispitivanje zbog sumnje da je u pitanju eksplozivno-zapaljiva naprava, a kako nezvanično saznajemo, hrvatska policija zasad ne smatra da ostavljeni predmet predstavlja opasnost za sigurnost života ili imovine, ali je u predmetu pronađen zapaljivi materijal, najverovatnije katran.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović...
- Policija je upoznata s događajem, odnosno ima informaciju o događaju za koji još nemamo kvalifikaciju. Informaciju smo dobili od muškarca rođenog 1965. godine, koji je pristupio u PP Medveščak i sve prijavio. Trenutno prikupljamo informacije - kratko su izjavili iz zagrebačke policije za hrvatske medije, uz napomenu da će o svemu utvrđenom naknadno obavestiti javnost.

Kako dalje saznajemo, navodno je reč o crnoj sveći, a namera s kojom je ostavljena pred Milanovu kapiju se još uvek ispituje.

Sektolog: Tako upaljena sveća simbolizuje sve loše, od nesreće do bolesti, pa čak i do smrtnih ishoda

- Sveća je visine 30 centimetara i ispunjena je u celosti zapaljivom materijom, najverovatnije katranom. Zbog čega je pozicionirana tačno na mesto gde Milan prolazi automobilom kada napušta svoj dom, nije još uvek poznato. Opis sveće koja je postavljena pred kapiju najviše se podudara sa ritualnim svećama koje se koriste za crnu magiju i simbolizuju odlazak života ili jednostavnije rečeno smrt - rekao nam je izvor upućen u događaj.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ovo sveća je nađena ispred Milanovog dvorišta...

Kontaktirali smo poznatog sektologa Slađana Mijaljevića, koji je za Srpski telegraf objasnio šta simbolizuje takva sveća.

Baba Ruža, vlaška vračara

Sveća na pragu je prelazak na onaj svet

- To je katastrofa. To je nešto crno, neka smrt. Sve zavisi gde je upaljena. Ako je na pragu, a prag je granica, jasno je šta je - to je prelaženje sa ove strane na onu (smrt) ili sa dobre na lošu sreću. Ali bitno je gde je zapaljena, ako je na pragu, to je to, ako je na nekom drugom mestu, to objašnjava kako i na koji način se želi to loše, kome god da je namenjena.

- Paljenje sveće sa katranom svakako ne može biti dobronameran čin, sveće za zdravlje i nešto što je dobro pale se znamo svi gde. To je čin nekih satanista ili nekih sekti ili pak pojedinaca koji su članovi istih, ali svakako sa jako lošim namerama. Tako upaljena sveća simbolizuje sve loše, od nesreće do bolesti, pa čak u ekstremnim slučajevima i do smrtnih ishoda i želje za istim onih koji su to uradili. Ukratko, ništa dobro. Što se katrana tiče, on je takođe deo obreda crne magije i simbolizuje takođe sve loše, kao i smrt - rekao je Mijaljević.

Foto: facebook.com/ljiljajev

Keba: Ja predviđam budućnost

Da u kući Kojića postoji bavljenje crnom magijom, potvrdio je i Severinin svekar Dragan Kojić Keba, koji je za medije rekao da postoji magija u njegovom životu koju ne može da objasni, kao i da predviđa budućnost.

- Ogledalo je nekakav segment koji je vezan za mene otkako za sebe znam. Ja ih kući imam preko 200 raznih. To je magija koja je deo mene. Ako me pitate zašto i kako, ja to ne bih znao ni da objasnim - rekao je folker, koji je takođe za medije rekao da je sa 30 godina predvideo svoju slavu, u snovima video ženu kojom se kasnije i oženio i da je predvideo smrt svog brata Saše.

Podsetimo, Severina i Igor Kojić su u utorak u Zagrebu oko 12.30 postavili napravu ispred kuće Milana Popovića, o čemu svedoči snimak sa sigurnosne kamere. Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu ulazi crni automobil marke audi Q8, registracije ZG 65****, te iz njega izlazi Igor Kojić. Igor izlazi sa vozačevog mesta iz automobila, prelazi ulicu i dolazi do kapije Milana Popovića koja je garažni ulaz. Ispred kuće ostavlja nešto što izgleda kao sveća ispunjena katranom, te se vraća odmah u automobil i odlazi u nepoznatom pravcu. Popović je kontaktirao policiju, koja je izašla na uviđaj.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Igora Kojića snimile kamere Milanovih komšija dok postavlja napravu...
Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Seve: Milan želi da me uništi kao majku

Nakon pisanja Srpskog telegrafa o nemilom događaju, Severina se oglasila putem društvene mreže Instagram, te navela da je to što je njen suprug postavio sumnjiv predmet ispred Milanovog doma zapravo delo Milana Popovića.

- Razlog je jednostavan... Otac nije uspeo da dobije odmah i sada ono što je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je, nezadovoljan i ljut nakon suda u četvrtak, pustio u javnost vest da sam pokušala da ga ubijem i uz pomoć supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u takozvanoj borbi na sudu, a sve pod velom najboljeg interesa deteta, i da granice fer pleja i interesa deteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene, i kao majke i kao javne osobe - napisala je, između ostalog, pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading