Sofija se provodi sa Mijinim tabadžijom! Manekenka u društvu dečka koji je prebio pevačicu!

Autor:

Zabava

31.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević pojavila se u sredu uveče na jednom prestoničkom događaju sa nekoliko drugarica, a kasnije joj se pridružio Nikola Minić, momak javnosti poznat po tome što je pevačici Miji Borisavljević polomio nos kada je na nju fizički nasrnuo.

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic/e-stock agency
Mia i Sofija...

Sofija se sve vreme vrtela oko Minića, koji ju je obasipao pažnjom, pa su neprestano u dobrom raspoloženju razgovarali. Miloševićka nije skidala osmeh sa lica, dok je Nikola na sve načine pokušavao da flertuje sa manekenkom.

- Sofija i Nikola su se dogovorili da zajedno odu u provod, a u toku izlaska su promenili nekoliko lokala. Videlo se da Sofija uživa u Nikolinom društvu, pa su nazdravljali i pričali satima. Oni su promenili nekoliko lokala u kojima su se provodili, a dva sata posle ponoći manekenka se osamila sa drugaricom i bez Minića otišla na jedan splav na kom je nastupio folker Aco Pejović - priča naš izvor koji se našao na licu mesta.

Miloševićeva posle provoda sa Nikolom Minićem otišla na splav sa drugaricama

Iako se Sofija sve vreme trudila da sakrije da flertuje sa Minićem, sve to je ipak bilo i te kako očigledno, s obzirom na to da se opustila uz piće.

RepublikaFoto: e-stock agency
Flertovala s Minićem... Sofija Milošević

Inače, u žižu javnosti Nikola je dospeo nakon što je napravio sačekušu Borisavljevićki kad se u toku noći vraćala sa jednog nastupa pre nekoliko godina. On je sačekao da pevačica izađe iz automobila koji je parkirala ispred zgrade u kojoj stanuje, pa joj je prišao iza leđa i zadao nekoliko udaraca u glavu. Tom prilikom joj je polomio nos od siline udarca. Mia je nekako uspela da se skloni i spase od nasilnika, pa je odmah pozvala policiju, a sutradan je odmah otišla na detaljni pregled.

- Neka moj primer posluži svim drugim ženama koje se nađu u sličnoj situaciji, jer treba da stanu na put nasilju. Osetila sam to, nažalost, na svojoj koži. Niko nema pravo da bilo koga maltretira na bilo koji način, ni fizički, ni psihički - rekla je pevačica za medije nakon nemilog događaja.

Sofija se provodila i sa teniserom

Domaća javnost danima bruji i o tome da je manekenka Sofija Milošević započela vezu sa teniserom Damirom Džumhurom, sa kojim je nedavno viđena u provodu po prestoničkim klubovima. Iako plavokosa manekenka nije komentarisala navode da je započela novu ljubavnu romansu, to nije želela da komentariše ni njegova bivša partnerka Rialda Karahasanović, koja je sa njim prekinula vezu.

- Nemam kada da se bavim situacijama koje su na nivou osoba sa IQ sobne temperature. Sa Damirom već neko vreme nemam ništa, a ni sa tim šta radi i sa kim je - rekla je pevačica kada smo je pitali da prokomentariše vezu bivšeg dečka sa Miloševićkom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading