A od mame dijamanti: Anastasija od Cece dobila poklon vredan 10.000 evra!

Autor:

Zabava

31.05.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica i ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija, sinoć je proslavila 21. rođendan i okupila oko 150 zvanica na gala proslavi.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Dobila dijamante... Anastasija Ražnatović

Posebno elegantna bila je majka popularne slavljenice, Ceca, koja je došla u pratnji buduće snajke Bogdane Rodić i prošetala u raskošnoj, crvenoj toaleti. 

Foto: ST/N. MANDIĆ
Kupila poseban poklon ćerki... Ceca Ražnatović

A kako se spekuliše, pevačica je ćerki kupila vredan rođendanski poklon koji se ceni i do 10.000 evra. Naime reč je o ogrlici sa velikim dijamantom koji je foilk zvezda darovala ćerki.

Naime, ona je od svog prijatelja zlatara Nebojše Bojovića naručila unikatnu ogrlicu, koju je svojoj mezimici poklonila za rođendan. U pitanju je lanac od belog zlata sa dijamantom, čija vrednost ide i do 10.000 evra!

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Poslavila rođendan... Anastasija

- Ceca nikada nije štedela kada su njena deca u pitanju. Veoma je ponosna na Tasu jer je stasala u ozbiljnu devojku, koja ume da brine sama o sebi. Zato se i oduševila kada joj je ćerka saopštila da će sama da finansira svoju proslavu - ističe izvor.

Inače, Anastasija se nedavno osamostalila i počela da živi sama, a sada je odlučila i da sama plati svoje rođendansko slavlje. Izgleda da je to Cecu oduševilo pa je svojoj mezimici odlučila da kupi ono što je jednoj ženi najpotrebnije - dijamante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading