Vranješ napravio haos na nastupu Senide i Cobija!

Autor: T. C. - M.Đ.

Zabava

01.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji navodni ljubavnik u Srbiji Ognjen Vranješ napao je pre dve večeri na jednom novootvorenom beogradskom splavu grupu momaka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

Naime, momci iz inostranstva su proslavljali momačko veče, a u jednom trenutku im je fudbaler prišao i hteo da ih istera iz separea koji su momci uredno rezervisali nekoliko dana pre. Kako naš izvor tvrdi, situacija je bila na granici fizičkog okršaja jer je Vranješ insistirao da napuste separe.

- Kada je ušao na splav, Ognjen je prvo otišao u separe kod Senide i Cobija, koji su te večeri nastupali na splavu. Međutim, kako je kod njih u separeu bilo više ljudi, Vranješu je u trenutku palo na pamet da je separe pored njihovog trebalo te večeri da bude njegov - započinje priču izvor sa lica mesta i dalje objašnjava šta se dešavalo:

Ognjen je hteo da izbaci momke iz separea kako bi on stajao za tim stolom

- On je onda prišao separeu, u kome su se momci lepo provodili, i tražio je da napuste separe. Jedan od momaka mu je vrlo pristojno objasnio da su oni taj separe rezervisali nekoliko dana pre i da proslavljaju momačko veče, na šta se on nije puno obazirao, već je nastavio svađu, ali kada je video da momci neće da se sklone iz separea, odustao je.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Vranješ...

Ali tu se rasprava nije završila, ponovo Ognjenovom krivicom.

- Kad je jedan od momaka krenuo do toaleta, Vranješ ga je "slučajno" gurnuo u masu, međutim, taj momak je ispao pametniji, pa ga je iskulirao. Momci se te večeri nisu žalili obezbeđenju jer su bili lepo raspoloženi i nisu hteli nikome da prave probleme - završava naš izvor.

Podsetimo da je Ognjen došao u žižu javnosti kada je obelodanio aferu sa pop divom Jelenom Karleušom i dao novinarima sve fotke, snimke i prepiske koje su navodno razmenjivali. Pozvali smo Vranješa, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na pozive i poruke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading