Uzmi tabletu: Doktor se javno obratio Ani Nikolić i otkrio da ona ima probleme sa spavanjem!

Autor: Svet.rs

Zabava

02.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić u poslednje dve godine ima ozbiljnih problema sa kilažom, a zbog činjenice da je nekada bila jedna od najzgodinijih pevačica, mnogi je žestoko, nekada i veoma brutalno kritikuju.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Neće joj biti dobro kada ovo pročita... Ana Nikolić

Ovoga puta Ani se obratio psihijatar, Prof. Dr. Jovan Marić koji je objasnio zbog čega je Nikolićeva dostigla toliku kilažu i dao joj savet kako da smrša, a usput ju je i iskritikovao:

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Tvrdi da je Ana ružna... Prof.Dr. Jovan Marić

- Ana Nikolić se ugojila, a to je ozbiljan problem, pogotovo što mi živimo u vizuelnoj kulturi, koja uvažava lepotu i mladost. Svi znaju da je fizički izgled veoma važan, pogotovo u profesijama koje na neki način žive od izgleda, a to su i pevačice. Nije im dovoljan samo glas, pevačica mora i lepo da izgleda. Čak i operske pevačice, koje su bile ranije veoma debele jer se smatralo da moraju da imaju široka pluća, i one su danas mnogo vitkije nego ranije. Hrana je često zamena za neka druga zadovoljstva, kao na primer ljubav i seks, i ako je osoba uskraćena za neko zadovoljstvo, ona se okrene jelu. I to treba uzeti u obzir kad neko mnogo jede. Možda Ani Nikolić nedostaju neke druge stvari, kao što su ljubav, seks i tako dalje. To je onda začarani krug – jede i debela je, ružno izgleda i nema povratka. Nije lako, ali najbolja dijeta jeste prazan frižider - kaže poznati stručnjak dr. Marić.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Psihijatar je posavetovao...

Osim izjave da osobe sa viškom kilograma ne izgledaju lepo, Marić je dao teoriju po kojoj se gojaznim ljudima ne sme ni verovati:

- Debeli ljudi su nebrige, to nisu pouzdane osobe. Pa Miloš Obrenović je s pravom tvrdio da nikada nijedan posao ne bi dao nekom debelom čoveku jer su to sve nebrige. Ana Nikolić ima jojo efekat – gladuje pa se najede. Tačno je da se neke žene tokom trudnoće ugoje i posle težom mukom skidaju. Moj savet za Anu jeste da jede hranu koja nema mnogo kalorija, od jabuka do kupusa, i da izbaci testenine i sve što goji. I alkohol da izbaci. I da posle sedam uveče ne jede. Čak i ako je gladna uveče, neka uzme tabletu za spavanje. Ima onih koji kažu da ne mogu da spavaju jer su gladni. Uzmi tabletu za spavanje, pa ćeš da spavaš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading