Miroslav ilić se pojavio u sudu: Tužio bivšu ljubavnicu za proganjanje, a evo šta je danas kazao!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.06.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović godinama vodi borbu za utvrđivanje očinstva Miroslava Ilića nad njenim sinom Devinom, a nedavno je pevač presavio tabak i nju tužio za proganjanje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tužio je jer mu je slala poruke... Miroslav i Mirjana

Miroslav se danas pojavio u Prvom osnovnom sudu i svedočio o, navodnom, proganjanju. On je tokom davanja iskaza naveo da mu je Mirjana Antonović slala poruke koje je doživeo kao proganjanje. Ovo je potvrdio Mirjanin advokat koji navodi da je pevač na saslušanju izjavio da je bio veoma uznemiren.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Bio je nervozan... Ilić

- Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva - rekao je advokat Mirjane Antonović po izlasku sa saslušanja.

Miroslav Ilić je iz suda izašao sa osmehom na licu, ali na pitanje novinara koliko je poruka dobijao pa se osetio kao žrtva proganjanja nije hteo da odgovori.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Trebalo bi i ona da svedoči 15. jula... Mirjana i Devin

Mirjana Antonović će nakon Miroslava takođe biti saslušana, a onda će tužilaštvo doneti odluku o pokretanju sudskog postupka.

Podsetimo, već godinama unazad Mirjana Antonović svim snagama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina. Još fotografija sa današnjeg saslušanja pogledajte u galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Duško

03.06.2019 12:18

Miroslav Ilić da dozvoli DNK za vanbračno dete. I sve će biti u redu. Zašto Miroslav ne dozvoljava DNK analizu? Ili se plaši rezultata.

Odgovori 33 0
Gaga

03.06.2019 20:41

Ovaj Miroslav Ilić Lenjin je poludeo. Kako ga proganja kada žena živi u Americi?

Odgovori 23 0
Marko

04.06.2019 08:50

@Gaga - Miroslav Ilić ne dozvoljava DNK analizu radi utvrdjivanja očinstva i na sve načine izbegava da se utvrdi da li on jeste otac ili nije otac vanbračnog deteta.

Odgovori 10 0
Gaga

04.06.2019 07:39

Ovaj Miroslav Ilić Lenjin je poludeo. Kako ga proganja kada žena živi u Americi?

Odgovori 10 0