Znamo se od malih nogu: Ova pevačica je postala Cecina kuma, a sada je otkriveno i kako!

Autor: Scandal

Zabava

04.06.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović mnogima je kumovala, i uglavnom su je za kumu zvale kolege.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mnogi je zovu za kumu... Ceca Ražnatović

I iako je već duže vreme poznato da su Ceca i Viki Miljković kume, mnogi su mislili da je reč o instant prijateljstvu sa estrade. Međutim, Viki je sada otkrila koliko dugo poznaje Ražnatovićevu:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Otkrila sve o poznanstvu sa Cecom... Viki Miljković

- Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo - otkrila je Viki.

- Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca.

- Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu "Čair" - dodala je Miljkovićeva, podvlačeći da su i tada maštale o velikoj sceni.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena
Brena je bila idol Ceci i Viki...

- Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: "E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako...

- Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikad se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano - zaključila je Viki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading