Nevenin medijski povratak: Pevačica nikad sek*epilnija nakon Evrovizije, a evo šta je rekla o takmičenju!

Autor:

Zabava

04.06.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nevena Božović prvi put se pojavila u medijima nakon izbora za Pesmu Evrovizije u Tel Avivu. Vrsna pevačica koja nas je predstavljala baladom "Kruna" iznenadila je sve svojim imidžom.

 

Naime, pevačica se pojavila na dodeli nagrada radija Naxi, pod nazivom "Naxi zvezde" u fascinantnom crnom kostimu sa srebrnim detaljima u kojem se pojavila i na preskonferenciji u Tel Avivu.

Na trenutak je sve stalo kada su prisutni ugledali našu ovogodišnju predstavnicu i suprugu pilota Nikole Ivanovića i pripadnici sedme sile pohrlilli ka njoj kako bi čuli od nje impresije nakon Eurosonga gde je zauzela 17. mesto.

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest | Germany
Nevena se u istom izdanju pojavila i u Tel Avivu

Sve je zanimalo da li je razočarana posle Evrovizije, a ona tvrdi da je iznenadni plasman i pobeda Holandije nije šokirao.

- Nisam iznenađena, jer sam od početka znala da će sve biti iznenađujuće - rekla je Nevena okupljenim pripadnicima sedme sile.

Pored fascinantnog imidža, Nevena je sve iznenadila svojom slobodom, te od čedne devojke koju smo uglavnom viđali u medijima, bez problema je pokazala desnu nogu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nevena Božović

Ne samo što je jedna od najlepših pevačica, već je sada pokazala da je jedna od najzgodnijih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading