Karleuša najplaćenija na domaćoj estradi: Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko hiljada evra košta njen nastup!

Autor: Telegraf

Zabava

05.06.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ubedljivo je najplaćenija domaća muzička zvezda kada su nastupi u klubovima u pitanju, pošto joj je cena nedavno "skočila" za nekoliko hiljada evra!

RepublikaFoto: e-stock agency
JK...

Naime, kako beogradski mediji saznaju, Jelenin nastup u klubu više ne košta 12.000, već 15.000 evra, čime je zauzela 1. mesto kada je cena, kako to pevači zovu, tezge u pitanju.

- Jelena je uvek bila u top 5 najplaćenijih domaćih pevača, ali se cena njenog nastupa povećala. Sada je 15.000 evra, a pre toga je bila 12.000 i 10.000, zavisi, kako gde. Na cenu utiče svašta - na prvom mestu pesme i to što neko pruži publici na svom nastupu, a Jelena zaista daje svoj maksimum - kaže izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Karleuša...

- Njeni nastupi koštaju malo više od drugih, jer ona u svoje nastupe u klubovima ulaže. Nije pevač koji stane na binu sa bendom i nema ništa pored toga. Kada je Jelena u pitanju tu su kostimi, svetla, igračice, led ekrani... - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

05.06.2019 11:01

Ni jedan organizator to neće da plati. Nisu ni oni glupi kao što se misli.