Moj otisak prsta otvara Filipov telefon: Prija otkrila kako kontroliše muža!

Autor:

Zabava

05.06.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vid kontrole muževa otkrila je Aleksandra Živojnović koja je javno izjavila da ima šifru telefona svog supruga i da je to upravo otisak njenog prsta.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Zna znanje... Aleksandra Živojinović

Kada ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao da li ima šifru telefona svog supruga Filipa, ona je odgovorila:

RepublikaFoto: e-stock agency
Njen prst otavara njegov telefon...

- Da, imam. To je otisak mog prsta. I njegov i moj otisak otključava njegov telefon i obrnuto - otkrila je Aleksandra na šta se Amidžić šokirao. Međutim, Prija je, potom istakla da mobilni svog supruga skoro nikada ne koristi:

- Ali nikada ne uzimam njegov telefon. Jedino ako nekada pustim neku pesmu, pa on kaže:"Pusti s mog". Ali da proveravam, to ne, nikada. Ja njemu potpuno verujem - bila je jasna Aleksandra u emisiji "Amidži šou", a potom je dodala da je čak vesti o Filipovim, navodnim, prevarama ni ne dotaknu:

- Ne pogađaju me natpisi da me Filip vara zato što sam ja svesna za koga sam se udala i toliko puta sam već rekla da je najbolji na svetu - sa osmehom je kazala gospođa Živojinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

05.06.2019 12:47

Ne mogu da joj baš poverujem.