Ana Kokić posle razvoda: Ovo je istina o mom odnosu sa Rađenom!

Autor:

Zabava

06.06.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in" u novom izdanju svoje emisije kojoj godinama unazad najveće poverenje poklanjaju milioni gledalaca TV Pink ugostila je zanimljive i aktuelne goste, koji će svojim iskrenim životnim pričama i ove subote oduševiti publiku.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Sanja Marinković...

Ovaj put u goste joj stižu potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, dizajner Igor Todorović, frontmen "Leksington benda" Bojan Vasković, kao i pevačica Ana Kokić koja je u Sanjinoj emisiji otvorila dušu i priznala u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Nikolom Rađenom, od kojeg se nedavno razvela.

- Jako sam srećna što smo ostali u dobrim odnosima i što smo svakodnevno u kontaktu, što i dalje o našoj deci vodimo računa podjednako, tako da... Žao mi je što nije bilo krvi i mesa - iskrena je bila Kokićka.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ana i Nikola...

Gledaoci će takođe imati priliku da vide i uspešnu političarku Zoranu Mihajlović u potpuno drugačijem izdanju nego što smo navikli - prijatna atmosfera u "Magazinu in" učinila je da bude slatka, nasmejana i zavodljiva što će, nema sumnje, oduševiti sve gledaoce kraj malih ekrana.

Novi "Magazin in" na programu je u subotu 8. juna u 17 sati na TV Pink!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

06.06.2019 10:51

Ana Kokić se i dalje hvali razvodom.

Odgovori 13 0
Jela

06.06.2019 14:46

Ne treba se hvaliti razvodom.

Odgovori 11 0