PRIJA ZBUNJENA: Ovako izgleda kad kolega da bakšiš (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2017

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola estrade sinoć se okupilo na jednoj privatnoj zabavi u prestoničkom restoranu, gde su uživali do ranih jutarnjih sati, a mlada folkerka Aleksandra Prijović nije propustila priliku da otpeva nekoliko svojih pesama i zabavi sve prisutne goste, ali i kolege.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra Prijović

Svoj mini-nastup započela je pesmom "Totalna anestezija" kojom je brojne kolege digla na noge, među kojima je bio i Boban Rajović. Čim je Prija zapevala, Boban se odmah dohvatio novčanika kako bi počastio mlađu koleginicu.

Folk pevač uzeo je nekoliko novčanica i prišao vidno iznenađenoj koleginici, koju je "pošteno zakitio". Za razliku od pojedinaca koji uglavnom bakšiš ostavljaju u dekolte pevačica, Rajović je želeo da bude džentlmen i ispoštuje bonton darivanja muzičara, pa je koleginicu poljubio u obraz, šapnuo joj svoju muzičku želju i novac joj stavio u ruku.

Prijovićeva je uzela novac i pozdravila kolegu, a kako je to izgledalo pogledajte u snimku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading