Anabela skroz dekintirala: Letuje na kompenzaciju pred sezonu!

Autor: D. Lukić - T. Cvejanović

Zabava

10.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majke rijaliti-zvezde Lune Đogani Anabela Atijas već danima putem društvenih mreža promoviše apartmane i sobe na brojnim popularnim letovalištima, a kako Srpski telegraf saznaje, to je zbog toga što je u potpunosti ostala bez novca!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Anabela Atijas...

Naime, Atijasova već mesecima unazad nema nikakve ozbiljne ponude za nastupe, što od prestoničkih klubova i kafića u Beogradu, što po gradovima širom Srbije, pa ove godine na letovanje odlaze na kompenzaciju reklamirajući vile širom Crne Gore i Hrvatske.

- Anabela je od maja počela sa reklamama za brojna letovališta na svom Instagram profilu, pa je već otišla na odmor sa svojom porodicom, ali po nižim cenama. Ona je sklopila dogovor sa pojedinim vlasnicima raskošnih vila u nekoliko gradova u Crnoj Gori i Hrvatskoj da ih nekoliko dana promoviše preko svojih profila, a da zauzvrat može besplatno da dođe da letuje sa svojima kad to poželi. Anabela na storiju redovno kači kontakt telefone i slike raznih smeštaja kao sa razglednice i poziva svoje pratioce da na vreme rezervišu sebi apartmane s obzirom na to da se lepo vreme bliži i da je leto na pragu. Ona je otišla sa svojima kako bi uživala pored mora u trenutku kada su ponude najbolje, jer letnja sezona zvanično još nije počela - otkrio nam je na početku naš dobro upućen sagovornik.

Kako dalje saznajemo, razlog zbog kog Anabela sve vreme reklamira brojne apartmane je taj što je ostala bez novca, pa se na sve načine snalazi kako bi zaradila.

Anabela sa porodicom letuje van sezone, kada su cene znatno niže

- Anabeli je trenutno jedina sigurica, što se finansija tiče, njena ćerka Luna, koja uzima dobar novac od honorara u rijalitiju "Zadruga 2". Već neko vreme Atijasova nema ponude da negde nastupa, a kada je neko od menadžera pozove da pregovaraju oko cene za nastup, ona bi tražila veliku sumu novca, pa bi joj ponuda zbog toga propala. Poslednja pesma koju je izbacila nije imala neku prođu kod publike, a pevačica sada ne želi da rizikuje sa novom pesmom da opet ne doživi debakl - kaže naš izvor i dalje otkriva da Anabela sada razmišlja koji bi biznis mogla da pokrene, a koji bi joj doneo dobru zaradu. U svemu tome joj pomaže partner Andrej Atijas, koji joj je sigurna finansijska potpora u ovom trenutku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga 2 - Live
Ćerka joj je spas, Luna Đogani...

- Anabela stalno razgovara sa Andrejem o tome da pokrene neki biznis koji bi joj donosio primanja na mesečnom nivou. On je trenutno jedina u porodici koji dobro zarađuje, pa savetujem Anabelu kako bi trebalo da postupi u budućnosti. Sada čekaju da Luna izađe iz rijalitija kako bi i sa njom o svemu porazgovarali, s obzirom na to da će ona zaraditi dobar novac, a ima šanse i visoko da se rangira u finalu rijalitija - završava naš sagovornik.

Foto: instagram.com/anabelci

Anabeli Andrej zamalo nije uzeo stan!

Samo dan posle skandala i porodičnog nasilja u porodici Atijas prošle godine, kada je Andrej navodno fizički napao Anabelu, ubrzo joj je poručio da spremi novac koji je uložio u nekretninu koja je na ćerkino ime, kao i da želi da mu se nadoknade troškovi koje je finansirao kako bi pokrenuo brend luna đo. To su bili njegovi uslovi pod kojima je na miran način hteo da se razvede. Poručio je tada da je spreman da iznese sav prljav veš o porodici Đogani. Anabela je ostala u šoku kada joj je advokat saopštio šta joj je još uvek zakoniti suprug poručio, a najviše ju je povredila činjenica da joj je tražio novac u trenutku kada sama nije imala nikakvih primanja, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
RadišaG

10.06.2019 08:01

Niko ne odlazi na njen profil. Uzalud su sklopili ugovor sa njom. Njen profil posećuju samo njeni rodjaaci i plaćeni fanovi.

Odgovori 15 0
Mina

10.06.2019 08:53

@RadišaG - Samo se vi tesite kada bi znali sta je u vlasnistvu supruga i njegove familije pokrili bi se usima. Malo se raspitajte gde borave u Rovinju i ko je vlasnik

Gaga

10.06.2019 08:21

Potrošila sve Lunine pare? Ona nije normalna. Njene prohteve ne može da zadovolji na banka.

Odgovori 12 0