Nisu naučile iz mog primera: Tamara Đurić besna na omladinu, a onda otkrila pravi razlog zbog kojeg je doživela kliničku smrt!

Autor:

Zabava

11.06.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink gde je dovorila o svom traumatičnom iskustvu kada je umalo preminula nakon pokušaja povećanja zadnjice.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Tamara Đurić

Sa njom je u studiju bio i doktor Colić koji je imao priliku da sarađauje sa brojnim zvezdama, između ostalog i sa Tamarom, a susreo se i raznim slučajevima.

Tamari je pomogao kada se našla u teškoj situaciji, a Đurićeva se osvrnula na težak period kada je doživela kliničku smrt zbog silikona.

Podsetimo, Tamara je 2017. imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije bila čak i klinički mrtva.

RepublikaFoto: instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić

- Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretera. Devojke uglavnom preteraju u količlini silkona... dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu preterala. Preterala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila - rekla je Tamara i dodala koliko se promenila od 2017.

- Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada - jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

- Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Devojke su želele silikonske zadnjice po cenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primeru - objasnila je Tamara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drina

11.06.2019 11:24

Ni klaberka nije slušala savete lekara.

Odgovori 13 0
Bata

11.06.2019 11:56

Tamari čestitam brak sa pevačem Acom Živanovićem. Zašto se ne hvali?

Odgovori 10 0